ТОП ПРОДУКТ Еднолицев матрак “Покет” с мемори пяна | Матраци Симеонов

* ТОП ПРОДУКТ * Еднолицев матрак “Покет” с мемори пяна

* ТОП ПРОДУКТ *  Еднолицев матрак “Покет” с мемори пяна

Матрак Покет с мемори пяна е еднолицев матрак със средна твърдост, който поддържа прекрасно тялото Ви в изправена позиция. Ортопедичноста и  издръжливостта са на максимално ниво при този модел матраци, а комбинацията с мемори пяна получавате усещането за мекотата и комфорта, за които винаги сте мечтали. 5 години пълна гаранция. Вградената подматрачна рамка изработена от иглолистен материал, премахва нуждата от закупуване на такава за Вашето легло или спалня.


Защо Ви препоръчваме да изберете матрак с Покет пружина?

-          Революционна технология  “pocket spring units” –  Нова Технология от голям брой пружини, като всяка една от тях е пакетирана отделно в текстилно джобче, което прави всяка пружинка отделна опорна точка. /Т.е реагира самостоятелно и е независима от друите./
-          Мемори пяна - Мекота и комфорт за вълшебни сънища
-          Удобство - Висока степен
-          Еластичност и вентилация на въздуха
-          Издръжливост  - Матраците с Покет пружина  са по-издръжливи от други видове матраци.
-          Подходящ за хора с различно тегло и ръст – не предават движението на повърхността от една област в друга и не нарушават комфорта на половинката ни. / Натискът се предава по вертикално разположени слоеве, високо еластични от всяка самостоятелна пружина./ Интелигентен матрак, който следва контурите и движенията на тялото.
-          Основите им могат да понесат огромни натоварвания без деформация и повреди. 
-          Най –предпочитан  матрак за изключително удобство и наслада на съня. 

Не се лишавайте от удоволствието на хубавия  и здравословен сън!


Степен на твърдост - Умерено твърд


Състав:

  1.  Луксозенплат, прошит със 200 гр/кв.м полиестерна вата и 4 мм дунапрен
  2. Memory foam - 2 см
  3. Пенополиуретан - 3 см
  4. Обезшумяващ слой
  5. Пружина тип “Покет” - 14 см
  6. Дървена рамка тип “ламелна” - 4 см от иглолистен дървен материал

Обща височина на матрака - 24 см /+/- 2см/


* Изработка по размер на клиента.
-------

Пенополиуретанът (дунапренът) е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.


Мемори пяната е специален продукт, специално разработен от НАСА като необходима защита на тялото при излитане в космическите кораби. Към днешна дата тази технология се използва успешно при изработката на матраци, които имат за цел да повишат многократно удобството по време на сън. Този материал приема формата на тялото само след контакт и поглъщане на неговата топлина. Това е една от причините за дългия живот на матраците, в които се ползва мемори пяна. Точките на натиск където има съприкосновение с тялото се омекотяват и това гарантира по-добър сън. Специално разработеният материал не пружинира и е напълно безшумен. Предпочитан е заради неговите температурни свойства.

Предимствата, които получавате са:

·         поглъщане на движенията, което позволява въртенето и тежестта на всеки един от партньорите да не пречи на другия.

Покет пружините в един матрак представляват множество единични пружини, всяка една от които е опакована самостоятелно в текстилно „джобче”. По този начин се осигурява различен натиск в отделните краища и върху всяка отделна пружина, в зависимост от това под коя част на тялото попада и каква тежест има върху нея. Матраците с такива пружини са по-здрави по краищата, което предотвратява тяхно евентуално огъване. Подходящи са за по-тежки хора, както и за такива, които страдат от болки в гърба.

Предимствата, които получавате са:

·         индивидуално натоварване от всяка страна на матрака, което позволява движенията в единия му край да не се предават на другия при въртене ;
·         спокоен сън, благодарение на създаденото удобство.

Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.

Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.

По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.

Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.

Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна. 

 

Оцени
Важно: HTML не се превежда!
    Лош           Добър

Гаранция: 60 месеца
Доставка: от 3 до 5 дни

Цена:
  • 261 лв.
Възможни опции

Тагове: Еднолицев матрак, еднолицеви матраци, Покет

Loading...