Двулицев матрак “Покет - стандарт” | Матраци Симеонов

Двулицев матрак “Покет - стандарт”

Двулицев матрак “Покет - стандарт”

 ПРЕПОРЪЧАНО от МАТРАЦИ СИМЕОНОВ

Цената е за размер 72/190.

Защо Ви препоръчваме да изберете матрак с Покет пружина?

-          Революционна технология  “pocket spring units” –  Нова Технология от голям брой пружини, като всяка една от тях е пакетирана отделно в текстилно джобче, което прави всяка пружинка отделна опорна точка. /Т.е реагира самостоятелно и е независима от друите./
-          Ортопедичност - Висока степен
-          Анатомичен
-          Еластичност и вентилация на въздуха
-          Издръжливост  - Матраците с Покет пружина  са по-издръжливи от други видове матраци.
-          Подходящ за хора с различно тегло и ръст – не предават движението на повърхността от една област в друга и не нарушават комфорта на половинката ни. / Натискът се предава по вертикално разположени слоеве, високо еластични от всяка самостоятелна пружина./ Интелигентен матрак, който следва контурите и движенията на тялото.
-          Основите им могат да понесат огромни натоварвания без деформация и повреди. 
-          Най –предпочитан  матрак за изключително удобство и наслада на съня. 

Не се лишавайте от удоволствието на хубавия  и здравословен сън!

Състав:

1. Луксозен плат, прошит с 200 гр/кв.м полиестерна вата.

2. Пенополиуретан - 3 см

3. Обезшумяващ слой

4. Пружина тип “Покет” - 14 см

5. Обезшумяващ слой

6. Пенополиуретан  - 3 см

7. Луксозен плат, прошит с 200 гр/кв.м полиестерна вата.


 


Обща височина на матрака - 22 см


* Изработка по размер на клиента.
-------

Пенополиуретанът (дунапренът) е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.

Предимствата, които получавате са:

·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства;
·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.

Покет пружините в един матрак представляват множество единични пружини, всяка една от които е опакована самостоятелно в текстилно „джобче”. По този начин се осигурява различен натиск в отделните краища и върху всяка отделна

пружина, в зависимост от това под коя част на тялото попада и каква тежест има върху нея. Матраците с такива пружини са по-здрави по краищата, което предотвратява тяхно евентуално огъване. Подходящи са за по-тежки хора, както и за такива, които страдат от болки в гърба.

Предимствата, които получавате са:

·         ортопедичност (свойството да се поддържа гръбначния стълб и материалът да противодейства на тежестта, която е разположена върху него, независимо от разположението на тялото);
·         индивидуално натоварване от всяка страна на матрака, което позволява движенията в единия му край да не се предават на другия при въртене ;
·         спокоен сън, благодарение на избягването на фактори като болки, схващания и лошо кръвообръщение.

Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.

Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.

По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.

Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.

Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна. 

 

 

Оцени
Важно: HTML не се превежда!
    Лош           Добър

Гаранция: 60 месеца
Доставка: от 3 до 5 дни

Цена:
  • 237 лв.
Възможни опции

Тагове: Двулицев, покет, матрак

Loading...