Двулицеви матраци

Двулицеви матраци произведени от „Матраци Симеонов“ са перфектният избор за всички модерни спални с вградена подматрачна рамка. Двулицевите матраци Ви предлагат прекрасният избор на зимна и лятна страна за спане при по голямата част от предлаганите двулицеви матраци от „Матраци Симеонов“.
Същност на двулицевите матраци

Както подсказва името им, двулицевите матраци са предназначени за използване и от двете си страни. Това дава възможност за постигане на известно разнообразие по отношение на твърдостта и материите, върху които спи човекът. Двулицевите матраци от марката Симеонов ви предлагат зимна и лятна страна за спане в съответствие с особеностите на метеорологичните условия през различните периоди от годината. В този смисъл те са перфектният избор за всяка модерна спалня с вградена подматрачна рамка. По-надолу в текста ще разгледаме специалните предложения от категория „Двулицеви матраци“ на марката Симеонов. Преди това обаче ще се спрем на спецификите и отличителните характеристики на двулицевите матраци, които е добре да знаете като потребители.

Двулицевите матраци – ползи и преимущества

Видове двулицеви матраци 1
Видове двулицеви матраци
Ползите и преимуществата на двулицевите матраци са свързани най-вече с опцията за използване и на двете им страни. Подобна опция дава възможност условията за спане да бъдат индивидуализирани според нуждите и предпочитанията на потребителя, като в същото време спомага за удължаване на живота на двулицевия матрак. Нека в следващите редове да научим малко повече за тези ползи и преимущества.  

 • удовлетворяване на индивидуалните нужди – възможността за използване и на двете страни на двулицевите матраци значително подобрява синхронизирането на спалния продукт с индивидуалните нужди и предпочитания на потребителите. При повечето модели двулицеви матраци всяка от тези две страни предлага различна среда за сън. Сред най-популярните варианти са наличието на твърда и мека страна на двулицевия матрак, както и на зимна и лятна такава. Човек сам може да прецени на коя страна да спи в зависимост от метеорологичните условия навън и своята лична потребност в дадения момент.
 • устойчивост на деформации – една доста важна характеристика, отличаваща двулицевите матраци от еднолицевите такива. При последните натискът от тежестта на човешкото тяло се поема само от едната страна, което води до по-кратък живот и значително по-голям риск от деформиране. Не такъв обаче е случаят с двулицевите матраци. Равномерното разпределяне на натиска между двете страни, характерно за двулицевите матраци, повишава тяхната устойчивост и ги прави годни за използване за доста дълъг период от време.

Двулицевите матраци – недостатъци и слаби страни

Недостатъци а двулицеви матраци 2
Слаби страни на двулицевите матраци
Разбира се, двулицевите матраци си имат и своите слаби страни, както всеки  продукт не само в спалната, но и във всички други индустрии. Тези слаби страни се отнасят най-вече към разходите, които трябва да бъдат направени от съответния потребител. Като въпросните разходи не се изчерпват само с цената на двулицевия матрак, а обхващат и последващите дейности по привеждането му в подходящо за употреба състояние. По-надолу ще разберете точно какво имаме предвид. 

 • високи цени – двулицевите матраци се предлагат на пазара на по-високи цени в сравнение с еднолицевите такива. Трябва да се отбележи, че в цените на отделните продукти от категорията „Двулицеви матраци“ също е възможно да има значителни разлики. Тези разлики се дължат на някои допълнителни функции и екстри на определени двулицеви матраци, като например наличие на зимна и лятна страни, всяка от които може да се използва в зависимост от климатичните условия и индивидуалните нужди и предпочитания на потребителя.
 • липса на подматрачна рамка – още нещо, което трябва да имате предвид при вземането на двулицев матрак за своята спалня. В случай, че спалнята ви вече има подматрачна рамка, това няма да представлява никакъв проблем за вас. Ако обаче подматрачна рамка не е налична, ще е нужно да си закупите такава. Подматрачната рамка е задължително условие за гарантиране на спокойния и пълноценен сън върху двулицевия матрак.

Какви са добрите практики за почистване и поддръжка на двулицевите матраци?

Почистване и подръжка на двулицеви матраци
Добри практики за поддръжка на двулицеви матраци
По-нагоре в текста вече казахме, че двулицевите матраци са изключително устойчиви на деформации и ще ви служат в спалнята за дълъг период от време. За да удължите допълнително този период обаче, както и да си гарантирате запазване на максималните дози комфорт по време на сън, е нужно да следвате няколко добри практики за почистване и поддръжка на двулицевите матраци. Ето съветите, които можем да ви дадем в тази посока. 

 • редовно обръщане – редовното обръщане е една от най-добрите и полезни практики, когато става въпрос за двулицев матрак. Тя дава възможност за значително удължаване на живота на двулицевия матрак и запазване на качествените му характеристики във времето.
 • използване на протектор – протекторът също ще подпомогне доста поддържането на вашия двулицев матрак в отлично състояние. Той успешно ще го защитава от прах, зацапвания и различни други нечистотии. Все пак почистването на протектора става много по-бързо и лесно отколкото това на самия двулицев матрак.
 • почистване с прахосмукачка - и като заговорихме за почистване, прахосмукачката е най-подходящият и удобен инструмент за изпълнение на тази дейност. Тя няма да причини никакви деформации на вашият двулицев матрак. В допълнение, редовното й използване ще гарантира надеждна защита от прахови акари и различни други вредни микроорганизми.
 • предпазване от влага – сред най-важните фактори за поддържането на двулицевия матрак в отлично състояние е държането му далеч от влага. В тази посока можете да направите наистина много неща. На първо място, избягвайте да пиете вода, сок или други течности в леглото, защото разливането им ще причини доста големи щети по вашия двулицев матрак. В допълнение, е хубаво помещението, в което се намира двулицевият матрак, да бъде проветрявано редовно. Практикуването на тази дейност след ставане ще ви помогне да елиминирате влагата, събрала се в двулицевия матрак.   
 • обръщане внимание на етикетите – и накрая, не бързайте да изхвърляте етикетите от производителя, с които върви двулицевият матрак. Доста вероятно е на тях да има информация, която да ви насочи в правилната посока по отношение почистване и поддръжка на двулицевия матрак.

Двулицеви матраци – специалните предложения от каталога на марката Симеонов

Специални предложения за двулицеви матраци
Специални двулицеви матраци
В каталога на марката Симеонов ще откриете двулицеви матраци от най-високо качество за вашия здравословен и пълноценен сън. Прекрасният избор от зимна и лятна страна за спане ще ви позволи да се чувствате комфортно през нощта, независимо от метеорологичните условия през съответния годишен сезон. Ето някои от специалните ни предложения за вас от категория „Двулицеви матраци“:

 1. Двулицев матрак "Симеонов" с мемори пяна – носещ всички преимущества на мемори пяната като материал за производството на спални продукти. Мемори пяната има способността да се адаптира по най-добрия начин към формата на човешкото тяло и да регулира температурата му. Това нейно свойство гарантира на човека максималните дози удобство и комфорт по време на сън. Двулицев матрак "Симеонов" с мемори пяна е продукт със стабилна и устойчива структура, както и отлични експлоатационни качества.
 2. Двулицев матрак “Покет - стандарт” – с революционната технология “pocket spring units”, която се състои от голям брой пружини, пакетирани поотделно в текстилни джобчета. Подобна структура осигурява устойчивост, еластичност и вентилация на въздуха, както и ортопедични свойства. Избирайки Двулицев матрак “Покет - стандарт”, вие ще усетите удоволствието от наистина хубавия и пълноценен сън.

Изберете двулицевите матраци от марката Симеонов и си осигурете благоприятна среда за сън, съобразена с вашите лични нужди и предпочитания.

Същност на двулицевите матраци

Двулицевите матраци – ползи и преимущества

Двулицевите матраци – недостатъци и слаби страни

Какви са добрите практики за почистване и поддръжка на двулицевите матраци

Двулицеви матраци – специалните предложения от каталога на марката Симеонов

Покажи:
Сортиране:

* ТОП ПРОДУКТ * Двулицев матрак “Покет” с мемори пяна

Защо Ви препоръчваме да изберете матрак с Покет пружина?-          Революционна технология  “pocket spring units” –  Нова Технология от голям брой пружини, като всяка една от тях е пакетирана отделно в текстилно джобче, което прави всяка пружинка отделна опорна точка. /Т.е реагира самостоятелно и е независима от друите./ -          Мемори пяна - Мекота и комфорт за вълшебни сънища -          Ортопедичност - Висока степен -          Анатомичен -          Еластичност и вентилация на въздуха -          Издръжливост  - Матраците с Покет пружина  са по-издръжливи от други видове матраци. -          Подходящ за хора с различно тегло и ръст – не предават движението на повърхността от една област в друга и не нарушават комфорта на половинката ни. / Натискът се предава по вертикално разположени слоеве, високо еластични от всяка самостоятелна пружина./ Интелигентен матрак, който следва контурите и движенията на тялото. -          Основите им могат да понесат огромни натоварвания без деформация и повреди.  -          Най –предпочитан  матрак за изключително удобство и наслада на съня. Не се лишавайте от удоволствието на хубавия  и здравословен сън!Състав:Луксозен плат т, прошит с 200 гр. полиестерна вата.Мемори пяна – 2 смВисоко еластичен Дунапрен – 3 смЛатексиран филц Пружина тип “Покет” - всяка чашка е в самостоятелен джоб - 14 см Високо еластичен Дунапрен – 3 см Луксозен плат , прошит с 200 гр. полиестерна вата.Общя височина на матрака - 24 см.* Изработка по размер на клиента. ---------Покет пружините в един матрак представляват множество единични пружини, всяка една от които е опакована самостоятелно в текстилно „джобче”. По този начин се осигурява различен натиск в отделните краища и върху всяка отделна пружина, в зависимост от това под коя част на тялото попада и каква тежест има върху нея. Матраците с такива пружини са по-здрави по краищата, което предотвратява тяхно евентуално огъване. Подходящи са за по-тежки хора, както и за такива, които страдат от болки в гърба.Предимствата, които получавате са:·         ортопедичност (свойството да се поддържа гръбначния стълб и материалът да противодейства на тежестта, която е разположена върху него, независимо от разположението на тялото); ·         индивидуално натоварване от всяка страна на матрака, което позволява движенията в единия му край да не се предават на другия при въртене ; ·         спокоен сън, благодарение на избягването на фактори като болки, схващания и лошо кръвообръщение.Мемори пяната е специален продукт, специално разработен от НАСА като необходима защита на тялото при излитане в космическите кораби. Към днешна дата тази технология се използва успешно при изработката на матраци, които имат за цел да повишат многократно удобството по време на сън. Този материал приема формата на тялото само след контакт и поглъщане на неговата топлина. Това е една от причините за дългия живот на матраците, в които се ползва мемори пяна. Точките на натиск където има съприкосновение с тялото се омекотяват и това гарантира по-добър сън, без болка в гърба или врата. Специално разработеният материал не пружинира и е напълно безшумен. Предпочитан е заради неговите антиалергични свойства.Предимствата, които получавате са:·         ортопедичност (свойството да се поддържа гръбначния стълб и материалът да противодейства на тежестта, която е разположена върху него, независимо от разположението на тялото); ·         анатомичност (свойството материята да обгръща изцяло тялото, което е разположено върху нея и да се изменя спрямо неговата форма като предотвратява евентуален натиск, лошо кръвообръщение и неспокоен сън); ​·         поглъщане на движенията, което позволява въртенето и тежестта на всеки един от партньорите да не пречи на другия.Пенополиуретанът (дунапренът) е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.Предимствата, които получавате са:·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства; ·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна. 

276.00 лв.

Двулицев матрак “Покет - стандарт”

 ПРЕПОРЪЧАНО от МАТРАЦИ СИМЕОНОВЦената е за размер 72/190.Защо Ви препоръчваме да изберете матрак с Покет пружина?-          Революционна технология  “pocket spring units” –  Нова Технология от голям брой пружини, като всяка една от тях е пакетирана отделно в текстилно джобче, което прави всяка пружинка отделна опорна точка. /Т.е реагира самостоятелно и е независима от друите./ -          Ортопедичност - Висока степен -          Анатомичен -          Еластичност и вентилация на въздуха -          Издръжливост  - Матраците с Покет пружина  са по-издръжливи от други видове матраци. -          Подходящ за хора с различно тегло и ръст – не предават движението на повърхността от една област в друга и не нарушават комфорта на половинката ни. / Натискът се предава по вертикално разположени слоеве, високо еластични от всяка самостоятелна пружина./ Интелигентен матрак, който следва контурите и движенията на тялото. -          Основите им могат да понесат огромни натоварвания без деформация и повреди.  -          Най –предпочитан  матрак за изключително удобство и наслада на съня. Не се лишавайте от удоволствието на хубавия  и здравословен сън!Състав:1. Луксозен плат, прошит с 200 гр/кв.м полиестерна вата.2. Пенополиуретан - 3 см3. Обезшумяващ слой4. Пружина тип “Покет” - 14 см5. Обезшумяващ слой6. Пенополиуретан  - 3 см7. Луксозен плат, прошит с 200 гр/кв.м полиестерна вата.  Обща височина на матрака - 22 см* Изработка по размер на клиента. -------Пенополиуретанът (дунапренът) е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.Предимствата, които получавате са:·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства; ·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.Покет пружините в един матрак представляват множество единични пружини, всяка една от които е опакована самостоятелно в текстилно „джобче”. По този начин се осигурява различен натиск в отделните краища и върху всяка отделнапружина, в зависимост от това под коя част на тялото попада и каква тежест има върху нея. Матраците с такива пружини са по-здрави по краищата, което предотвратява тяхно евентуално огъване. Подходящи са за по-тежки хора, както и за такива, които страдат от болки в гърба.Предимствата, които получавате са:·         ортопедичност (свойството да се поддържа гръбначния стълб и материалът да противодейства на тежестта, която е разположена върху него, независимо от разположението на тялото); ·         индивидуално натоварване от всяка страна на матрака, което позволява движенията в единия му край да не се предават на другия при въртене ; ·         спокоен сън, благодарение на избягването на фактори като болки, схващания и лошо кръвообръщение.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна.   

237.00 лв.

Двулицев матрак "СИМЕОНОВ"

Модела Двулицев матрак „Симеонов“е изключително  удобен и комфортен двулицев матрак, в който не е вградена подматрачна рамка и е необходимо наличието на такава във Вашето легло. Двулицев матрак „Симеонов“ е с препоръчително натоварване на матрак с размер 82/190 см до 100 кг.    Пружината тип „Бонел“ е изработена по доказана с времето технология. При нея се гарантират добри експлоатационни качества на всички матраци изработени с този тип пружина. Това е най-широко използваната пружинна система в производството на матраци към момента.Предимствата, които получавате са:•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация;Състав:1. Плат тип , прошит с 200 гр. полиестерна вата2. Вата полиестерна 1200 гр/кв.м3. Обезшумяващ слой или дунапренова кора4. Пружина тип "Бонел" - 14 см5. Обезшумяващ слой или дунапренова кора6. Вата полиестерна 1200 гр/кв.м7. Плат тип , прошит с 200 гр. полиестерна вата     Обща височина на матрака - 18 см +/- 1см -----Пенополиуретанът (дунапренът) е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.Предимствата, които получавате са:·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства; ·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.Пружините в един матрак представляват конусовидни метални спирали, които се изработват от закалена стомана. Именно материалът, от който са изработени ги прави много устойчиви, което е едно от най-важните свойства на един матрак.Предимствата, които получавате са:·         продукт, който е устойчив на голямо натоварване; ·         продукт, който трудно се деформира; ·         продукт, който се характеризира с много добра вентилация.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бонел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна. 

138.00 лв.

Двулицев матрак "Симеонов" с мемори пяна

Двулицев матрак „Симеонов“ с мемори пяна е изключително  удобен и комфортен двулицев матрак, а в допълнение с използваната мемори пяната, която е високоеластична материя способна да се приспособява към формата на тялото, Вашето тяло получава всичко, което нужно за качественият сън. В него не е вградена подматрачна рамка и е необходимо да бъде закупена за вашето легло или спалня. Препоръчително натоварване на матрак с размер 82/190 см до 100 кг.    Пружината тип „Бонел“ е изработена по доказана с времето технология,при нея се гарантират добри експлоатационни качества на всички матраци изработени с този тип пружина. Това е най-широко използваната пружинна система в производството на матраци към момента.Предимствата, които получавате са:•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация;Състав:1. Плат , прошит с полиестерна вата  200 гр/кв.м2. Мемори пяна – 2 см3. Обезшумяващ слой или дунапренова кора4. Пружина тип „Бонел“ – 14 см5. Обезшумяващ слой или дунапренова кора6. Вата полиестерна 1200 гр/кв.м7.  Плат , прошит с полиестерна вата  200 гр/кв.м    Обща височина на матрака - 20 см /+/- 1см

168.00 лв.

Двулицев Vitafoam матрак "Алое Вера"

Описание на матрак Двулицев „Алое Вера” VitafoamПредимствата, които получавате са:•    С матрак Алое Вера успяваме да Ви предадем усещането за мекота и Ви даваме възможност да се насладите на спокойният сън, който винаги сте желали;•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който изключително устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат Алое Вера , капитониран с 200 гр. полиестерна вата2. Пенополиуретан - 15 см4. Плат Алое Вера , капитониран с 200 гр. полиестерна ватаОбща височина на матрака - 16 см (+/- 1см)

195.00 лв.

Двулицев Vitafoam матрак "Алое Вера" с мемори пяна

Описание на матрак Двулицев „Алое Вера” Vitafoam с мемори пянаПредимствата, които получавате са:•    С матрак Алое Вера успяваме да Ви предадем усещането за мекота и Ви даваме възможност да се насладите на спокойният сън, който винаги сте желали;•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който изключително устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат Алое Вера, капитониран с 200 гр. полиестерна вата.2. Мемори пяна – 2 см3. Пенополиуретан - 15 см4. Плат Алое Вера, капитониран с 200 гр. полиестерна вата.Обща височина на матрака - 18 см (+/- 1см)

213.00 лв.

Двулицев дунапренов матрак "Бамбук"

Описание на Двулицев матрак „Бамбук” дунапренПредимствата, които получавате са:•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат Бамбук, прошит с дунапрен 5 мм.2. Пенополиуретан - 15 см3. Плат Бамбук, прошит с дунапрен 5 мм.Обща височина на матрака - 16 см (+/- 1 см)

195.00 лв.

Двулицев дунапренов матрак "Бамбук" с Мемори пяна

Описание на Двулицев матрак „Бамбук” дунапрен с мемори пянаПредимствата, които получавате са:•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат Бамбук, прошит с 200гр. полиестерна вата2. Мемори пяна – 2 см3. Пенополиуретан - 15 см4. Плат Бамбук, прошит с 200гр. полиестерна вата.Обща височина на матрака - 18 см (+/- 1 см)

213.00 лв.

Двулицев матрак "Butterfly"

      Двулицев матрак  "Butterfly"          Серията матраци "Butterfly" са изградени по начин, който ще Ви накара да се почуствате спокойни и убедени в това, че почивката ще е тази, която винаги сте желали да постигнете. С двата си слоя разнороден пенополиуретан, единият от които е формован така че да създаде максимална вентилаци и същевременно с това да запази топлината и удобстото по време на сън. •    Профилиран дунапрен –  Това е материал, който също дава своя сериозен принос за гарантиране удобството на потребителя по време на сън. Благодарение на профилирания дунапрен се постига масажиращ ефект, който освобождава тялото от излишното напрежение и го подготвя за предстоящата пълноценна, блажена и зареждаща почивка.;•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който изключително устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация;Състав:1. Плат , прошит с 200 гр полиестерна вата.2. Едностранно Профилиран /формован/ пенополиуретан - 16 см3. Плат , прошит с 200 гр полиестерна вата.Обща височина на матрака - 17 см (+/- 1см)

252.00 лв.

Двулицев матрак "LUX" 15

Състав:1. Плат  - капитониран с 200 гр. полиестерна вата 2. Пенополиуретан - 15см.  3. Плат  - капитониран с 200 гр. полиестерна вата     Обща височина на матрака 16см. /+/-1см/ -----Пенополиуретанът е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.Предимствата, които получавате са:·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства; ·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна.  

201.00 лв.

Двулицев матрак "LUX" 15 с мемори пяна

Състав:1. Плат - капитониран 200 гр. полиестерна вата 2. Пенополиуретан - 15см. 3. Мемори пяна - 2 см 3. Плат - капитониран 200 гр. полиестерна вата    Обща височина на матрака 17 см.  /+/-1см/ -----Пенополиуретанът е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.Предимствата, които получавате са:·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства; ·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна.

234.00 лв.

Двулицев матрак "LUX" 18

Състав:1. Плат - капитониран 200 гр. полиестерна вата 2. Пенополиуретан - 18см.  3. Плат т- капитониран 200 гр. полиестерна вата    Обща височина на матрака 18см. -----Пенополиуретанът е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.Предимствата, които получавате са:·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства; ·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна.  

225.00 лв.

Двулицев матрак "LUX" 18 с мемори пяна

Състав:1. Плат  - капитониран 200 гр. полиестерна вата 2. Пенополиуретан - 18см. 3. Мемори пяна - 2 см 3. Плат - капитониран 200 гр. полиестерна вата    Обща височина на матрака 20см. -----Пенополиуретанът е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.Предимствата, които получавате са:·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства; ·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна.  

252.00 лв.

Двулицев матрак "LUX" 21

ъстав:1. Плат - капитониран 200 гр. полиестерна вата 2. Пенополиуретан - 21см.  3. Плат - капитониран 200 гр. полиестерна вата    Обща височина на матрака 21см. -----Пенополиуретанът е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.Предимствата, които получавате са:·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства; ·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна.

231.00 лв.

Двулицев матрак "LUX" 21 с мемори пяна

Състав:1. Плат  - капитониран 200 гр. полиестерна вата 2. Пенополиуретан - 21см. 3. Мемори пяна - 2 см 3. Плат - капитониран 200 гр. полиестерна вата    Обща височина на матрака 23см. -----Пенополиуретанът е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.Предимствата, които получавате са:·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства; ·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна.  

261.00 лв.

Loading...