Силвър

Силвър

Серия матраци Silver

 

 

Каква е целта на серията матраци Silver?

 

Ние от матраци Симеонов сме напълно наясно с настоящата икономическа ситуация в България, както и с факта, че значителна част от потребителите у нас нямат чисто финансовата възможност да отделят значително количество средства за закупуване на спални продукти. Именно поради тази причина разработихме серията Silver. В серия Silver влизат матраци, предлагащи се на пазара на конкурентни и достъпни за средностатистическия потребител цени, но същевременно способни да предоставят достатъчни количества удобство и комфорт за един спокоен и пълноценен сън. Или казано с други думи, посредством серията матраци Silver ви предлагаме високо качество на сравнително достъпни цени.

 

 

За кого е предназначена серията матраци Silver?

 

Както вече казахме, серията матраци Silver е предназначена за средностатистическия потребител у нас. Потребител, който не получава достатъчно високи доходи, за да може да си позволи закупуването на луксозни и престижни модели спални продукти. Последното обаче не премахва нуждата му от удобство и комфорт през нощта, особено с оглед на тежкото и напрегнато работно ежедневие. Серията матраци Silver ще ви предостави необходимите условия за спокоен сън и пълноценно възстановяване. Повече за ползите и преимуществата на серията матраци Silver от марката Симеонов предстои да научите в следващата част от текста.

 

 

Преимущества на серията матраци Silver 

 

Преимущества на серията матраци Silver могат да се изведат в няколко различни аспекта. Една част от въпросните аспекти са свързани с цените, на които отделните артикули се предлагат на пазара, а друга – с тяхното качество и разнообразие. Ето най-важните ползи и преимущества, които носи на потребителя серията матраци Silver:

 

1.      Ниска цена – разбира се, няма как да не започнем с ниската цена, когато става въпрос за серията матраци Silver. Матраците от серията Silver се предлагат на пазара на цени, които са сравнително ниски за предоставяното качество и комфорт в спалнята. Благодарение на тях ще имате възможност да си гарантирате пълноценната почивка и възстановяване през нощта, без за целта да трябва да изпразните целия си портфейл.

2.      Надеждни материали – матраците от серията Silver са направени от качествени и надеждни материали, които напълно отговарят на нуждите на човешкото тяло. Комбинацията от дунапрен и мемори пяна е изключително подходяща за предоставянето на необходимите дози удобство и комфорт през нощта. Мемори пяната като материал се адаптира по най-добрия начин към извивките на човешкото тяло, за да му осигури точните условия за отпускане, наслада и няколко поредни часа спокоен и пълноценен сън.   

3.      Разнообразна гама – в серията Silver е налична изключително богата и разнообразна гама от матраци, способни да отговорят на всеки един вкус или предпочитание. Умерено меки, средно твърди и твърди варианти, такива с и без цип. Различните типове матраци от серията Silver ще задоволят вашите изисквания както по отношение на условия за сън, така и във връзка с предпочитания начин за съхранение на спалния продукт.

 

 

Заложете на серията матраци Silver от марката Симеонов и си гарантирайте високи дози удобство и комфорт в спалнята на конкурентни и изгодни за вас цени!  

Покажи:
Сортиране:

Двулицев матрак "Silver"

Описание на Двулицев матрак „Silver” с мемори пянаПредимствата, които получавате са:•  &nb..

138.00 лв.

Еднолицев матрак "Silver"

Описание на Еднолицев матрак „Silver” с мемори пянаПредимствата, които получавате са:•  &n..

138.00 лв.

Loading...