Биоенерджи

Биоенерджи

Серия матраци Биоенерджи

 

 

От какви материали са направени матраците от серията Биоенерджи?

 

Биоенерджи е една от новите серии матраци на марката Симеонов. Тя е предназначена за хората, търсещи максимално добро съотношение между качество и цена, когато става въпрос за спални продукти. Матраците от серията Биоенерджи са изработени от устойчива високоеластична пяна в съчетание с мемори пяна и HR пяна. Все материали, които се грижат за комфорта и пълното отпускане на тялото през нощта, както и за гарантирането на наслада от един спокоен и пълноценен сън. Но това съвсем не е всичко. HR пяната, използвана в производството на матраците от серията Биоенерджи, е обогатена с минералите турмалин и шунгит. В следващите редове ще научите малко повече за полезните свойства на тези два минерала.

 

Турмалин – Всички матраци, принадлежащи към серия Биоенерджи на марката Симеонов, са обогатени с този минерал.   

 

Шунгит –  Всички матраци, принадлежащи към серия Биоенерджи на марката Симеонов, са обогатени с този минерал.

 

 

Кои са останалите  преимущества на матраците от серията Биоенерджи?

 

Освен невероятното съчетание от материали, които са използвани за производството им, матраците от серията Биоенерджи притежават и редица други преимущества. От максимално добро съотношение между качество и цена до антиалергичност и разнообразна продуктова гама. По-надолу в текста ще разберете най-важното за всяко от споменатите предимства на серията матраци Биоенерджи.

 

1.      Максимално добро съотношение между качество и цена – серията матраци Биоенерджи принадлежи към средния ценови клас. Тя ще ви предостави най-доброто възможно съотношение между качество и цена, гарантиращо ви както максимален комфорт в спалнята, така и сравнително малка тежест във връзка с портфейла и личните ви финанси.

2.      Антиалергичност – абсолютно всички материали, вложени в изработването на матраците от серията Биоенерджи, са антиалергични. В този смисъл серията матраци Бионереджи е подходяща за използване от хора, страдащи от различни алергии. Матраците от серията Биоенерджи ще възпрепятстват подсилването на алергичните симптоми през нощта и ще възвърнат комфорта и пълноценния ви сън.

3.      Разнообразна продуктова гама – в серията Биоенерджи влизат както еднолицеви, така и двулицеви матраци. Това ви позволява да изберете варианта за спален продукт, който най-точно отговаря на вашите лични изисквания и предпочитания.

 

 

Заложете на матраците от серията Биоенерджи и добавете допълнителни дози комфорт към своята пълноценна почивка през нощта! 
Покажи:
Сортиране:

Двулицев матрак "Bioenergy"

Описание на Двулицев матрак „Bioenergy”Предимствата, които получавате са:•    Продукт..

126.00 лв.

Двулицев матрак "Bioenergy" Покет

Двулицев матрак "Bioenergy" ПокетПредимствата, които получавате са:•    Продукт, койт..

252.00 лв.

Двулицев матрак "Bioenergy" Покет с мемори пяна

Двулицев матрак "Bioenergy" Покет с мемори пянаПредимствата, които получавате са:•   ..

288.00 лв.

Двулицев матрак "Bioenergy" с мемори пяна

Двулицев матрак "Bioenergy" с мемори пянаПредимствата, които получавате са:•    Проду..

147.00 лв.

Loading...