Антистрес

Антистрес

Серия матраци Антистрес

 

 

Каква е целта на серията матраци Антистрес?

 

Антистрес е една от най-новите серии матраци на марката Симеонов. Тя е включена в Extreme comfort секцията ни, създадена да достави максимални дози удобство и комфорт по време на сън, както и да задоволи нуждите и изискванията дори на най-претенциозните клиенти. Основната цел на серия матраци Антистрес е да помогне на потребители, които изпитват проблеми със съня и не могат да се насладят на пълноценна почивка през нощта. Матраците от серията Антистрес се грижат за комфорта на човека посредством изящните си и удобни дизайни, както и качествените материали, от които са изградени. Повече за преимуществата на матраците от серията Антистрес ще научите в последната част на текста.

 

 

За кого е предназначена серията матраци Антистрес?

 

Серията матраци Антистрес е предназначена за хора, чиито проблеми със съня сериозно се отразяват върху ежедневието и начина им на живот. Подобни проблеми със съня могат да включват често събуждане, въртене в леглото, безпокойство и т.н. Всички изброени симптоми не позволяват на човек да се наслади на хубав и спокоен сън, както и да си почине пълноценно. А лежането на неподходящ и неудобен матрак може да усложни ситуацията дори още повече. Спалните продукти от серията Антистрес обаче ще променят нещата за вас в положителна посока. Те ще ви предоставят неповторим комфорт, позволяващ ви да забравите напълно за ежедневните тревоги, да се отпуснете и да се насладите на хубав и пълноценен сън.

 

 

Кои са основните преимущества на серията матраци Антистрес? 

 

Основните преимущества на серията матраци Антистрес за потребителя се крият в разнообразието от спални продукти в нея, както и в материалите, от които самите спални продукти са направени. Ето малко повече за въпросните ползи, които ще ви донесат матраците от серията Антистрес:

 

1.      Мемори пяна – мемори пяната е сред най-високотехнологичните и модерни материали, използвани понастоящем в производството на матраци. Тя има свойството да се приспособява към човешкото тяло, отговаряйки по най-добрия начин на неговите особености и извивки. Мемори пяната в спалните продукти от серия Антистрес ще ви помогне да се отпуснете и ще ви предостави най-високи дози удобство и комфорт през нощта,

2.      Формован дунапрен – от другата си страна матраците от серията Антистрес са изградени от формован дунапрен. Това е материал, който също дава своя сериозен принос за гарантиране удобството на потребителя по време на сън. Благодарение на формования дунапрен се постига масажиращ ефект, който освобождава тялото от излишното напрежение и го подготвя за предстоящата пълноценна, блажена и зареждаща почивка.

3.      Богата продуктова гама – в серията Антистрес на марката Симеонов могат да се намерят матраци за всеки вкус и предпочитание. От най-твърдите и стабилни спални продукти до средно твърди и умерено меки варианти. Така че изборът на конкретен матрак от серията Антистрес зависи изцяло от вашите предпочитания и разбирания за хубав и спокоен сън.

 

 

Изберете серията матраци Антистрес на марката Симеонов и си гарантирайте пълноценната почивка през нощта, както и отличната кондиция на следващия ден!

Покажи:
Сортиране:

Двулицев матрак "Antistress"

Описание на двулицев матрак „Antistress” Предимствата, които получавате са:•    Профи..

126.00 лв.

Двулицев матрак "Antistress" Vitafoam

Описание на Двулицев матрак „Antistress” VitafoamПредимствата, които получавате са:•  &nbs..

141.00 лв.

Двулицев матрак "Antistress" Vitafoam с мемори пяна

Описание на Двулицев матрак „Antistress” Vitafoam с мемори пянаПредимствата, които получавате са:•&n..

171.00 лв.

Двулицев матрак "Antistress" Покет

Описание на Двулицев матрак „Antistress” ПокетПредимствата, които получавате са:•    ..

252.00 лв.

Двулицев матрак "Antistress" Покет с мемори пяна

Описание на Двулицев матрак „Antistress” Покет с мемори пянаПредимствата, които получавате са:• ..

288.00 лв.

Двулицев матрак "Antistress" с мемори пяна

Описание на Двулицев матрак „Antistress” с мемори пянаПредимствата, които получавате са:•  ..

147.00 лв.

Еднолицев матрак "Антистрес"

Еднолицев матрак "Антистрес"Предимствата, които получавате са:•    Профилиран дунапре..

114.00 лв.

Еднолицев матрак "Антистрес" с мемори пяна

Еднолицев матрак "Антистрес" с мемори пянаПредимствата, които получавате са:•    Проф..

135.00 лв.

Loading...