Extreme comfort

Extreme comfort

Extreme comfort серия матраци

 

 

Какво представлява Extreme comfort серията матраци Симеонов?

 

„Extreme comfort“ серията матраци е едно от нововъведенията на марката Симеонов. Нововъведение, с което се опитваме да задоволим нуждите на своите клиенти от максимални дози удобство и комфорт по време на сън. Extreme comfort серията матраци включва различни подкатегории, сред които „Антистрес“, „Sleeping beauty“, „Silver“ и т.н. Във втората част от текста обаче ще изясним разликите между всяка една от тези подкатегории. Преди това нека ви представим накратко основните преимущества на нашата Extreme comfort серия матраци.

 

-          Extreme comfort серия матраци: възможност за задоволяване на нужди и изисквания – Extreme comfort серията матраци успешно задоволява нуждите и изискванията дори на най-претенциозните потребители. В тази Extreme comfort серия са включени както матраци, които ще ви помогнат да се преборите с въртенето през нощта и неспокойния сън, така и артикули, предоставящи ви масажиращ ефект за максимално пълноценна почивка.

-         Extreme comfort серия матраци: богата продуктова гама – Extreme comfort серията ни съдържа матраци от абсолютно всички разновидности. Еднолицеви и двулицеви, меки и умерено меки, средно твърди и твърди, с мемори пяна, HR пяна с минерали, формован дунапрен.

-         Extreme comfort серия матраци: различни ценови класове – Extreme comfort серията матраци на марката Симеонов е напълно съобразена с икономическата ситуация в страната и възможностите на различните групи потребители. В нея ще намерите както луксозни артикули за най-изтънчения вкус, така и такива, предлагащи се на сравнително ниски и достъпни за средностатистическия потребител цени.   

 

 

Кои са подкатегориите в Extreme comfort серията матраци Симеонов?

 

1.      Антистрес – започваме с тази подкатегория от Extreme comfort серията матраци Симеонов. Тя е предназначена за хора, които имат проблеми с въртене през нощта, неспокоен сън или дори недоспиване. Матраците в нея са направени от едната си страна с дунапрен за постигане на масажиращ ефект, а от другата – с мемори пяна за максимално удобство. Подкатегория „Антистрес“ от Extreme comfort серията ни ще ви гарантира комфорт и ще спомогне за възвръщането на вашия спокоен и пълноценен сън.

2.      Сладък сън – подкатегорията „Сладък сън“ на Extreme comfort серията ни предоставя изключително разнообразие от еднолицеви и двулицеви матраци, по-меки и по-твърди такива. Можете също да избирате от какъв материал да са направени спалните продукти в зависимост от вашите разбирания за „сладък сън“ – мемори пяна, HR пяна или формован дунапрен (масажиращ ефект).

3.      Silver – двулицевите матраци от подкатегория „Silver“ на Extreme comfort серията ни се предлагат във варианти с и без мемори пяна. Те са предназначени да отговорят на нуждите на потребителите от висококачествен и комфортен спален продукт, предлагащ се на сравнително ниски и достъпни за тях цени.

4.      Биоенерджи – матраци, изработени от устойчива високоеластична пяна в съчетание с HR пяна, наситена с минерали, и мемори пяна. В тази подкатегория на Extreme comfort серията ни също ще намерите както еднолицеви, така и двулицеви спални продукти.

5.      Brown Dream – и последната подкатегория от Extreme comfort серията матраци Симеонов, предназначена да ви предостави спокойствие и приятни сънища през нощта. Артикулите от нея се предлагат във варианти с или без мемори пяна, както и в такива с или без цип.

 

 

Изберете Extreme comfort серията матраци Симеонов и си гарантирайте качествен и пълноценен сън, зареждащ ви с нови сили и енергия за следващия ден!

 

Loading...