Extreme comfort

Extreme comfort

Extreme comfort серия матраци

 

 

Какво представлява Extreme comfort серията матраци Симеонов?

 

„Extreme comfort“ серията матраци е едно от нововъведенията на марката Симеонов. Нововъведение, с което се опитваме да задоволим нуждите на своите клиенти от максимални дози удобство и комфорт по време на сън. Extreme comfort серията матраци включва различни подкатегории. Във втората част от текста обаче ще изясним разликите между всяка една от тези подкатегории. Преди това нека ви представим накратко основните преимущества на нашата Extreme comfort серия матраци.

 

-          Extreme comfort серия матраци: възможност за задоволяване на нужди и изисквания – Extreme comfort серията матраци успешно задоволява нуждите и изискванията дори на най-претенциозните потребители. В тази Extreme comfort серия са включени както матраци, които ще ви помогнат да се преборите с въртенето през нощта и неспокойния сън, така и артикули, предоставящи ви масажиращ ефект за максимално пълноценна почивка.

-         Extreme comfort серия матраци: богата продуктова гама – Extreme comfort серията ни съдържа матраци от абсолютно всички разновидности. Еднолицеви и двулицеви, меки и умерено меки, средно твърди и твърди, с мемори пяна,  формован дунапрен.

-         Extreme comfort серия матраци: различни ценови класове – Extreme comfort серията матраци на марката Симеонов е напълно съобразена с икономическата ситуация в страната и възможностите на различните групи потребители. В нея ще намерите както луксозни артикули за най-изтънчения вкус, така и такива, предлагащи се на сравнително ниски и достъпни за средностатистическия потребител цени.   

 

 

Кои са подкатегориите в Extreme comfort серията матраци Симеонов?

 


  1.   Silver – двулицевите матраци от подкатегория „Silver“ на Extreme comfort серията ни се предлагат във варианти с и без мемори пяна. Те са предназначени да отговорят на нуждите на потребителите от висококачествен и комфортен спален продукт, предлагащ се на сравнително ниски и достъпни за тях цени.
  2.    Brown Dream – и последната подкатегория от Extreme comfort серията матраци Симеонов, предназначена да ви предостави спокойствие и приятни сънища през нощта. Артикулите от нея се предлагат във варианти с или без мемори пяна, както и в такива с или без цип.

 

 

Изберете Extreme comfort серията матраци Симеонов и си гарантирайте качествен и пълноценен сън, зареждащ ви с нови сили и енергия за следващия ден!

 

Няма продукти в тази категория.

Loading...