Серия "Butterfly"

Серия "Butterfly"

    Серия матрациButterfly” е специално конфигурирана за хора с проблеми в гръбначната област. Изработена в двете разновидности еднолицев матрак и двулицев матрак. Получавате изключително устойчив основен слой на матрака, върху който е положен слой високоеластичен профилиран Vitafoam /пенополиеретан/ материал с масажиращ ефект върху Вашето тяло.Покажи:
Сортиране:

Двулицев матрак "Butterfly"

      Двулицев матрак  "Butterfly"          Серията матраци "Butterfly" са изградени по начин, който ще Ви накара да се почуствате спокойни и убедени в това, че почивката ще е тази, която винаги сте желали да постигнете. С двата си слоя разнороден пенополиуретан, единият от които е формован така че да създаде максимална вентилаци и същевременно с това да запази топлината и удобстото по време на сън. •    Профилиран дунапрен –  Това е материал, който също дава своя сериозен принос за гарантиране удобството на потребителя по време на сън. Благодарение на профилирания дунапрен се постига масажиращ ефект, който освобождава тялото от излишното напрежение и го подготвя за предстоящата пълноценна, блажена и зареждаща почивка.;•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който изключително устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация;Състав:1. Плат , прошит с 200 гр полиестерна вата.2. Едностранно Профилиран /формован/ пенополиуретан - 16 см3. Плат , прошит с 200 гр полиестерна вата.Обща височина на матрака - 17 см (+/- 1см)

252.00 лв.

Еднолицев матрак "Butterfly"

        Серията матраци "Butterfly" са изградени по начин, който ще Ви накара да се почуствате спокойни и убедени в това, че почивката ще е тази, която винаги сте желали да постигнете. С двата си слоя разнороден пенополиуретан, единият от които е формован така че да създаде максимална вентилация и същевременно с това да запази топлината и удобството по време на сън.Степен на твърдост: Умерено твърдСъстав:        Плат - капитониран плат с 200 гр. полиестерна ватаФормован пенополиуретан - 1ви слой - 3 см.Пенополиуретан - 2 ри слой - 9 см.Дървена скара изработена от иглолистен материал - 4 смОбща височина - 17 см /+/- 1 см/

183.00 лв.

Loading...