Френски матраци

Френски матраци

Френските матраци /Хотелско обзавеждане/ произведени от „Матраци Симеонов“са перфектното решение за оборудване на хотели, вили, както и  къщи за гости. Основата е изработена отиглолистен материал, което дава максимална устойчивост на матрака върху нея.Върху основата е възможно използването, както на еднолицев матрак така и на двулицев матрак.Какво представляват френските легла?

Френските легла са сред най-иновативните спални продукти у нас, носещи максимални дози удобство и комфорт на потребителите. По своята същност френските легла представляват комбинация между тапицирана основа и матрак. Естетическите им качества в допълнение с факта, че са сравнително леки и безпроблемни за преместване, правят френските легла предпочитан избор не само за дома, но и за хотели, вили, къщи за гости и т.н. Ние от фирма Матраци Симеонов предлагаме всичко необходимо за сглобяването на качествено и надеждно френско легло – от матраци, притежаващи съответните характеристики до подходящи тапицирани основи. Преди да ви запознаем по-подробно с продуктите в каталога ни обаче, нека да обърнем внимание на още няколко важни неща, свързани с френските легла като продуктова категория.

Кои са главните разлики между френските легла и стандартните такива?

Различия между френски и нормални легла
Различия между френски и нормални легла

В случая ще обърнем внимание на разликите, които наистина имат значение за потребителя и са причина за все по-широкото приложение на френските легла в съвременните спални. Те са свързани най-вече със значително по-малката тежест и габарити на френските легла, както и някои други важни елементи. Ето какво имаме предвид:

  • отлично проветрение – характеристика, която играе голяма роля върху избора на потребителите, независимо от типа на конкретното легло и неговото приложение. Особеното при френските такива е, че гарантират напълно отличното проветрение, което е необходимо. И за целта не е нужна ламелна рамка, както при стандартните спални продукти.
  • по-малка тежест и размери – още един елемент, отличаващ френските легла от стандартните такива. Сравнително по-малката тежест на френските легла ги прави предпочитан вариант за редица съвременни хотели и къщи за гости. Причината за това е, че времето и усилията, нужни за тяхното пренасяне, се минимизират максимално. Особено сравнени със същите при стандартните спални продукти. В допълнение, цялостните габаритни размери на френските легла позволяват запазването на повече свободно пространство в съответното помещение, което също е доста важно, когато става въпрос например за хотелска стая.

Други преимущества на френските легла

Предимства на френските легла
Предимства на френските легла

Продължаваме с още няколко преимущества на френските легла, благодарение на които те са подходящ и предпочитан елемент в съвременните спални. От неповторимите удобство и комфорт, които френските легла носят по време на сън, до естетическите им характеристики, превръщащи се в белег за лукс и престиж на съответния дом, хотел или къща за гости. И така, френските легла са синоним на:

  1. Френски легла: удобство и комфорт – самото създаване на френските легла като продуктова категория има за цел да предостави на потребителя дозите удобство и комфорт, от които той се нуждае през нощта. От една страна, височината на този спален продукт носи на човек неповторимо чувство за лекота и безгрижност, спомагащо за неговия спокоен и приятен сън. От друга, френските легла са изработени от здрав иглолистен материал, който гарантира ролята им като стабилна основа за сън в дългосрочен план. Френските легла са изключително устойчиви и запазват своето отлично състояние за доста голям период от време.
  2. Френски легла: лукс и престиж - със сигурност може да се каже, че френските легла са символ на лукса и добрия вкус, на реномето и престижа на всяко едно помещение. Неслучайно още в началото на 18-ти век тези легла са били неизменна част от спалните на френските крале и аристокрация. Подобна традиция във времето е достигнала и до държавниците и висшето общество на редица други европейски държави. И до днес френските легла са смятани за най-стилният и луксозен елемент в спалнята. Със своите красота и функционалност те оставят най-добри впечатления у хора от различни възрасти и поколения, и са гаранция, че съответният дом, хотел или вила ще бъдат оценени по достойнство.
  3. Френски легла: модерен и елегантен дизайн – и не на последно място, френските легла се вписват по най-добрия начин в интериора на всяка съвременна спалня. Едно от техните най-големи преимущества е изключително богатият избор по отношение на тапицерията. Дали ще използвате за тапицерията естествена или изкуствена кожа, копринена или някаква друга материя зависи само и единствено от вас. В този смисъл изборът ви може да бъде внимателно съобразен с вашия личен вкус и предпочитания, както и с особеностите и характеристиките на интериора в спалнята ви. Така в крайна сметка ще получите резултат, който ще направи помещението по-стилно, елегантно и спиращо дъха от всякога.

Френските легла – най-популярни приложения

Приложение на френските легла
Френски легла - приложение

В текста дотук споменахме част от най-популярните приложения на френските легла в съвременния свят. И все пак ще акцентираме върху тези приложения още веднъж в следващите редове. Основните характеристики и преимущества на френските легла ги правят идеални за:

  • всеки съвременен дом – както вече казахме, френските легла имат естетически външен вид, вписващ се прекрасно в интериора на съвременната спалня. Освен това френските легла ще ви гарантират неповторимо чувство на удобство и комфорт през нощта. Височината, нежността на материите, от които са изработени, както и изящните дизайни са способни да възвърнат спокойния сън и пълноценната почивка на всеки един човек.
  • хотелите – редица са преимуществата на френските легла, които ги правят най-предпочитаният избор в голяма част от днешните хотели. И те съвсем не се ограничават само и единствено до външния вид на този тип спални продукти. Френските легла са доста по-леки от стандартните такива. Това услеснява значително тяхното внасяне, изнасяне и преместване в различни хотелски стаи. В допълнение, сравнително малките габаритни размери на френските легла позволяват осигуряването на повече свободно пространство и оставянето на цялостно впечатление у гостите за по-широка и просторна хотелска стая.  
  • вили и къщи за гости – френските легла също така се вписват идеално в уютната и наподобяваща домашна атмосфера на повечето вили и къщи за гости. Нежността и деликатността, удобството и комфортът, които те придават на тялото по време на сън, ще ви гарантират една спокойна и приятна нощ, зареждаща ви с нови сили и позитивна енергия за следващия ден.

Специалните предложения от категория „Френски легла“ на Матраци Симеонов

избрани френски легла
Колекция френски легла

В каталога на фирма Матраци Симеонов можете да намерите всичко, което ви е необходимо за сглобяването на най-качествените и надеждни френски легла. От невероятни матраци, изработени от луксозни платове, до здрави и стабилни основи, носещи устойчивост във времето. Ето и специалните ни предложения за вас от категория „Френски легла“:

  1. Френски матрак – идеалният матрак за почитателите на леглата от този тип. Изработен е от луксозен плат (жакард) и прошит с полиестерна вата и дунапрен 5 мм. За направата му също така е използвана пружина тип „Бонел“ – 14 см. Благодарение на матрака ще си гарантирате максимална доза удобство и комфорт върху вашето френско легло през нощта. Този продукт притежава гаранция от 24 месеца, а при извършване на поръчка, доставката му ще бъде реализирана в рамките на от 3 до 5 дни.
  2. Основа за френски матраци – а това е основата, с която можете да комбинирате по най-добрия начин предишния продукт, за да получите перфектното легло за вашите нужди и потребности. Тя също е направена от луксозен плат тип жакард, прошит със 100 гр. пресована полиестерна вата. За изработката й е използван иглолистен дървен материал, гарантиращ здравина и устойчивост във времето. При желание от ваша страна може да бъде добавена тапицерия на основата с кожа.

Изберете продуктите от категория „Френски легла“ на фирма Матраци Симеонов и си гарантирайте естетика, модерен дизайн и най-висока степен на комфорт през нощта.

Какво представляват френските легла

Кои са главните разлики между френските легла и стандартните такива

Други преимущества на френските легла

Френските легла – най-популярни приложения

Специалните предложения от категория „Френски легла“ на Матраци Симеонов

Покажи:
Сортиране:

Френски матрак

    Френските легла са сред най-иновативните спални продукти у нас, носещи максимални дози удобство и комфорт на потребителите. По своята същност френските легла представляват комбинация между тапицирана основа и матрак. Естетическите им качества в допълнение с факта, че са сравнително леки и безпроблемни за преместване, правят френските легла предпочитан избор не само за дома, но и за хотели, вили, къщи за гости и т.н. Ние от фирма Матраци Симеонов предлагаме всичко необходимо за сглобяването на качествено и надеждно френско легло – от матраци, притежаващи съответните характеристики до подходящи тапицирани основи.  Основата е изработена от иглолистен материал, което дава максимална устойчивост на матрака върху нея.Върху основата е възможно използването, както на еднолицеви матраци така и на двулицеви матраци.Състав:Матрак изработен от:Луксозен плат , прошит с полиестерна вата.Вата полиестерна 900 гр/м2 Латексиран филцПружина тип "Бонел" - 14 смЛатексиран филцВата полиестерна 900гр/м2 Луксозен плат , прошит с полиестерна вата.    Основа за матрак:Стабилна основа изработена от иглолистен материал.Тапицерия според изискването на клиента:Луксозен плат , прошит с полиестерна вата  - основна цена/към основата са включени 6 броя мебелни крачета/Обща височина на комплекта 46 см /+/-1см/

264.00 лв.

Протектор за възглавница

Протекторът е подходящ за възглавница с размери 50/70 см.Изработен е от плат капитониран с 200 гр. полиестерна вата.Пране на температура до 40 градуса.

6.00 лв.

Френски матрак с еко кожа

Френските легла са сред най-иновативните спални продукти у нас, носещи максимални дози удобство и комфорт на потребителите. По своята същност френските легла представляват комбинация между тапицирана основа и матрак. Естетическите им качества в допълнение с факта, че са сравнително леки и безпроблемни за преместване, правят френските легла предпочитан избор не само за дома, но и за хотели, вили, къщи за гости и т.н. Ние от фирма Матраци Симеонов предлагаме всичко необходимо за сглобяването на качествено и надеждно френско легло – от матраци, притежаващи съответните характеристики до подходящи тапицирани основи.  Основата е изработена от иглолистен материал, което дава максимална устойчивост на матрака върху нея.Върху основата е възможно използването, както на еднолицеви матраци така и на двулицеви матраци.Състав:Матрак изработен от:Луксозен плат , прошит с полиестерна вата.Вата полиестерна 900 гр/м2 Латексиран филцПружина тип "Бонел" - 14 смЛатексиран филцВата полиестерна 900гр/м2 Луксозен плат  , прошит с полиестерна вата.    Основа за матрак:Стабилна основа изработена от иглолистен материал.Тапицерия : 300 гр полиестерна ватаЕко кожа цвят венге /към основата са включени 6 броя мебелни крачета/За различни цветове на еко кожата цената се уточнява допълнително.

291.00 лв.

Loading...