Серия матраци "AirPlus"

          Какво представлява Airplus матракът? Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден. 


Кои са конкретните преимущества, които носи Airplus матракът? Airplus матракът предлага редица преимущества, имащи пряко отношение към повишаването на удобството и комфорта на потребителите през нощта.


    Седем зони на твърдост - Airplus матракът предлага на потребителя уникалните седем зони на твърдост, гарантиращи постигането на максимални степени на удобство и комфорт по време на сън. Освен това Airplus  матракът се грижи за поддържането на правилната позиция на човешкото тяло през цялата нощ, което е своеобразна защита срещу възникване на различни болки и схващания на сутринта.


Покажи:
Сортиране:

Двулицев матрак "AirPlus"

Двулицев матрак "AirPlus"        Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден. Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат "AirPlus", прошит с 200 гр /полиестерна вата/.2. Дунапрен - 3 см3. Обезшумяващ слой4. Пружина тип "Бонел" - 14 см5. Обезшумяващ слой6. Дунапрен - 3 см7. Плат "AirPlus" , прошит с 200 гр /полиестерна вата/.Обща височина на матрака – 21 см (+/- 1 см)

147.00 лв.

Двулицев матрак "AirPlus" с мемори пяна

Двулицев матрак "AirPlus" с мемори пяна        Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден. Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат "AirPlus" , прошит с 200 гр /полиестерна вата/.2. Мемори пяна - 2 см3. Дунапрен - 3 см4. Обезшумяващ слой5. Пружина тип "Бонел" - 14 см6. Обезшумяващ7. Дунапрен - 3 см8. Плат "AirPlus" , прошит с 200 гр /полиестерна вата/.Обща височина на матрака – 23 см (+/- 1 см)

195.00 лв.

Двулицев матрак Vitafoam "AirPlus"

Двулицев матрак Vitafoam "AirPlus"        Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден. Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат AirPlus   , прошит с дунапрен 5 мм.2. Пенополиуретан - 16 см3. Плат AirPlus   , прошит с дунапрен 5 мм.Обща височина на матрака – 20 см (+/- 1 см)

222.00 лв.

Двулицев матрак Vitafoam "AirPlus" с мемори пяна

Двулицев матрак Vitafoam "AirPlus" с мемори пяна        Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Съдържа специална вентилационна система „Airplus“, спомагаща за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден. Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат AirPlus , прошит с дунапрен 5 мм.2. Мемори пяна - 2 см2. Пенополиуретан - 16 см3. Плат AirPlus , прошит с дунапрен 5 мм.Обща височина на матрака – 20 см (+/- 1 см)

258.00 лв.

Двулицев матрак Покет "AirPlus"

Двулицев матрак Покет "AirPlus"        Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден. Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат AirPlus , прошит с 200 гр /полиестерна вата/ и дунапрен 4 мм.2. Foam - 3 см3. Латексиран филц4. Пружина тип "Покет" - 14 см5. Латексиран филц6. Foam - 3 см7. Плат AirPlus , прошит с 200 гр /полиестерна вата/ и дунапрен 4 мм.Обща височина на матрака – 21 см (+/- 1 см)

288.00 лв.

Двулицев матрак Покет "AirPlus" с мемори пяна

Двулицев матрак Покет "AirPlus" с мемори пяна        Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден. Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат AirPlus , прошит с 200 гр /полиестерна вата/ и дунапрен 5 мм.2. Мемори пяна - 2 см3. Пенополиуретан - 3 см4. Латексиран филц5. Пружина тип "Покет" - 14 см6. Латексиран филц7. Пенополиуретан - 3 см8. Плат AirPlus , прошит с 200 гр /полиестерна вата/ и Vitafoam 5 мм.Обща височина на матрака – 23 см (+/- 1 см)

336.00 лв.

Еднолицев матрак "AirPlus"

Еднолицев Пружинен матрак "AirPlus"      Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден.  Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат AirPlus, прошит 200 гр полиестерна вата.2. Пенополиуретан - 3 см3. Латексиран филц4. Пружина тип "Бонел" - 14 см5. Гръб6. Дървена скара изработена от иглолистен материал - 4 смОбща височина на матрака – 22 см (+/- 1 см)

135.00 лв.

Еднолицев матрак "AirPlus" с мемори пяна

Еднолицев матрак "AirPlus" с мемори пяна               Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден.  Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат AirPlus , прошит с 200 гр /полиестерна вата/.2. Мемори пяна - 2 см3. Пенополиуретан - 3 см4. Латексиран филц5. Пружина тип "Бонел" - 14 см6. Гръб7. Дървена скара изработена от иглолистен материал - 4 смОбща височина на матрака – 24 см (+/- 1 см)

174.00 лв.

Еднолицев матрак Vitafoam "AirPlus"

Еднолицев матрак Vitafoam "AirPlus"                Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден.  Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат AirPlus , прошит с дунапрен 5 мм.2. Пенополиуретан - 12 см3. Гръб4. Дървена скара изработена от иглолистен материал - 4 смОбща височина на матрака – 18 см (+/- 1 см)

180.00 лв.

Еднолицев матрак Vitafoam "AirPlus" с мемори пяна

Еднолицев матрак Vitafoam "AirPlus" с мемори пяна                Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден.  Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат AirPlus , прошит с дунапрен 5 мм.2. Мемори пяна - 2 см3. Пенополиуретан - 12 см4. Гръб5. Дървена скара изработена от иглолистен материал - 4 смОбща височина на матрака – 18 см (+/- 1 см)

201.00 лв.

Еднолицев матрак Покет "AirPlus"

Еднолицев матрак Покет "AirPlus"    Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден.  Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат AirPlus , прошит с 400 гр /полиестерна вата/ и Foam 5 мм.2. Пенополиуретан - 3 см3. Латексиран филц4. Пружина тип "Покет" - 14 см5. Гръб6. Дървена скара изработена от иглолистен материал - 4 смОбща височина на матрака – 22 см (+/- 1 см)

258.00 лв.

Еднолицев матрак Покет "AirPlus" с мемори пяна

Еднолицев матрак Покет "AirPlus" с мемори пяна            Това е иновативен матрак, който съвсем отскоро е част от каталога на фирма Матраци Симеонов. Спомага за гарантирането на спокойния и приятен сън, зареждащата и пълноценна почивка на потребителите. Благодарение на Airplus матрака спящите ще получат максимални дози удобство и комфорт през нощта, така че на следващата сутрин да се събудят жизнени, бодри и изпълнени с енергия за предстоящия ден.  Предимствата, които получавате със закупуването на матраци от серията "AirPlus":•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат AirPlus , прошит с 400 гр /полиестерна вата/ и foam 5 мм.2. Мемори пяна - 2 см3. Пенополиуретан - 3 см4. Латексиран филц5. Пружина тип "Покет" - 14 см6. Гръб7. Дървена скара изработена от иглолистен материал - 4 смОбща височина на матрака – 24 см (+/- 1 см)

306.00 лв.

Loading...