Серия матраци "King & Queen"

Серия матраци "King & Queen"

Серия матраци King & Queen Какво е предназначението на серията матраци King & Queen?


        King & Queen е нова серия матраци от марката Симеонов, принадлежаща към високия ценови клас. Основната цел на серията матраци King & Queen е да предостави на потребителя възможно най-доброто съотношение между качество и цена на спалните продукти. В серията King & Queen влизат матраци, носещи максимални дози удобство и комфорт в спалнята, и същевременно предлагащи се на една идея по-ниски цени от най-луксозните и скъпи модели. В следващите редове ще научите малко повече за ползите и преимуществата на серията матраци King & Queen. Започвайки от разнообразието от типове спални продукти в нея и стигайки до качеството на материалите, от които са изработени въпросните спални продукти.


Серията матраци King & Queen – за всекиго по нещо


        Серията матраци King & Queen от марката Симеонов действително е способна да предложи по нещо на всекиго. Еднолицеви и двулицеви спални продукти, меки и умерено меки, средно твърди и твърди такива. Независимо кои от споменатите типове матраци предпочитате, ще намерите най-точния за себе си артикул в серията King & Queen. В допълнение, имате възможност да избирате дали вашият спален продукт да е с или без мемори пяна. По-надолу в текста ще ви разкажем за значението на тези два елемента, помагайки ви да направите по-удачен и информиран избор.


Матраците от серията King & Queen – защо да заложите на мемори пяна? 


        Мемори пяната е един от най-модерните и иновативни материали, употребявани в спалната индустрия. Фактът, че се състои от отворени клетки, улеснява постигането на отлична циркулация на въздуха. Но това съвсем не е всичко. Матраците от серията King & Queen, за чието производство е използвана мемори пяна, се отличават с изключителна термочувствителност. Те реагират по най-добрия начин на топлината на човешкото тяло и гарантират неговото правилно разположение по време на сън. Последното свойство на матраците от серията King & Queen позволява постигането на пълноценна почивка и възстановяване на всички области на тялото, както и събуждането на човек в отлична кондиция на следващия ден.


Мини Покет пружини


        В тази серия матраци са вложени мини покет пружинки, които според размера на матрака достигат до 5000 броя. С използването им до максимална степен спомагаме за правилното разпределение на натоварването и постигаме максимално добра опора на тялото.        Както сами се убеждавате, серията матраци King & Queen предлага наистина голямо разнообразие, от което всеки един потребител може да се възползва. От Вас се иска само да прецените кой точно тип спален продукт отговаря на вкусовете и изискванията ви, и ще ви донесе максимален комфорт в спалнята. Заложете на серията ни матраци King & Queen и си гарантирайте най-доброто съотношение между цена и качество!

Покажи:
Сортиране:

Двулицев матрак "King & Queen" Hard

Двулицев матрак "King & Queen" HardПредимствата, които получавате са:•    Продукт..

285.00 лв.

Двулицев матрак "King & Queen" Lux

Двулицев матрак "King & Queen" LuxПредимствата, които получавате са:•    Продукт,..

477.00 лв.

Двулицев матрак "King & Queen" Medium

Двулицев матрак "King & Queen" MediumПредимствата, които получавате са:•    Проду..

417.00 лв.

Двулицев матрак "King & Queen" Soft

Двулицев матрак "King & Queen" SoftПредимствата, които получавате са:•    Продукт..

234.00 лв.

Еднолицев матрак "King & Queen" Hard

Еднолицев матрак "King & Queen" HardПредимствата, които получавате са:•    Продук..

246.00 лв.

Еднолицев матрак "King & Queen" Medium

Еднолицев матрак "King & Queen" MediumПредимствата, които получавате са:•    Прод..

432.00 лв.

Еднолицев матрак "King & Queen" Soft

Еднолицев матрак "King & Queen" SoftПредимствата, които получавате са:•    Продук..

225.00 лв.

Loading...