Промоции

В тази секция може да видите промоционалните ниски цени на предлаганите от „Матраци Симеонов“ продукти – еднолицеви матраци, двулицеви матраци, матраци с мемори пяна, топ матраци, протектори за матраци, възглавници и други.Защо цените на матраците са важни?

Матраци Симеонов на изгодна цена
За цените на матраците

Това е първият въпрос, който си задаваме, разглеждайки темата за предлаганите матраци на българския пазар и техните цени. Истината е, че матракът е изключително важен продукт в спалнята, от който до голяма степен зависи спокойния и пълноценен сън на човека. В същото време обаче не всички продукти от тази категория се предлагат на цени, достъпни за масовия потребител у нас. Което означава, че често човек е принуден да прави компромис с определени свои нужди и изисквания, за да може да постигне най-доброто съотношение между качество и цена на новия си матрак. И така, ето накратко основните фактори, правещи цената толкова важен фактор при избора на матрак: 

 • цените на матраците и икономическата ситуация – истината е, че живеем във време, отличаващо се с голяма доза несигурност по отношение на бъдещите финансови перспективи. Всеки човек е загрижен на първо място за това да осигури прехрана на себе си и своето семейство. В този смисъл неговите приоритети по отношение на пазаруването са насочени в съвсем друга посока. Храната, битовите сметки и обучението на децата се превръщат в основни източници на разходи за семейния бюджет. Така инвестициите в спалнята остават на доста по-заден план, макар и човек да прекарва във въпросното помещение една голяма част от своето денонощие. Специално по отношение на матраците мнозинството потребители все още са доста предпазливи. Те не са готови да платят за тези продукти толкова висока цена, защото това би било за тях значителен разход, който допълнително ще утежни бюджета им.
 • цените на матраците и спецификата на продукта – матракът е продукт, който се свързва с пряка инвестиция в спалнята на потребителя. И колкото по-висока е неговата цена, толкова по-голяма е съответната инвестиция. Днешният свят обаче е изключително глобализиран и динамичен. Животът на потребителите е свързан с множество и непрекъснати промени, в това число и такива, свързани с тяхното местоживеене. Следване в университет, започване на нова работа, създаване на семейство – подобни събития могат да се окажат решаващи за изоставянето на настоящия дом и преместването в друго населено място. Когато на човек му предстои подобно преместване обаче, той не е склонен да прави големи инвестиции в своята спалня. И това го кара да търси матрак, предлагащ се на възможно най-ниска цена, дори последното да налага някои компромиси по отношение на свойствата и характеристиките на матрака. Такова решение по отношение на цената води до определени негативни последици във връзка с качеството на съня, но при всички случаи си има своята логическа обосновка. Все пак ако в момента живеете на квартира или общежитие, от които е доста вероятно да се изнесете в близко бъдеще, и вие не бихте платили висока цена за нов матрак, нали?
 • цените на матраците и недостатъчната информираност - за съжаление сред мнозинството потребители у нас все още е налице недостатъчна информираност относно значението на матрака не само за качествения и пълноценен сън на човека, но и във връзка с цялостното му здравословно състояние. Подобна недостатъчна информираност кара потребителите да залагат на цената като основен фактор при избора на продукти от тази категория. Изборът на матрак единствено заради цената му обаче е огромна грешка. Грешка, която на практика ги лишава от възможността да намерят точния матрак за своите нужди и потребности, предлагащ се на пазара на малко по-висока цена. Хората с ортопедични заболявания например имат нужда от матрак, който да им предоставя стабилна основа и да гарантира правилното положение на тялото по време на сън. За тези, страдащи от астма и различни алергии, пък трябва да е налице спален продукт, осигуряващ максимална защита срещу основните алергени като прах и акари. В такива ситуации цената не може да е на първо място или най-малкото не бива да бъде поставяна като по-важен приоритет от физическото здраве и спокойния сън на потребителя.

Кои са факторите, определящи цената на един матрак?

Фактори определящи цената на матраците
Определяне цените на матраците

Има редица фактори, участващи в определянето на цената на всеки един отделен продукт от категория „Матраци“. Роля за цената играят типа на съответния матрак, материалите, от които той е направен, както и допълните свойства и преимущества за потребителя при използването му. Или казано с други думи, цената на матраците се определя от комбинация от фактори, свързани с тяхното производство и позициониране на пазара. Малко повече информация за тези фактори, участващи във формирането на цените на матраците, ще получите в следващите редове.

 • цена на матрак: тип на продукта – на първо място, типа на матрака е от огромно значение за това в коя група ще попадне той по отношение на своята цена. Какво се разбира под „тип на матрака“ и защо това понятие е свързано с неговата цена? Със споменатото понятие се има предвид дали матракът е еднолицев, двулицев, детски и т.н. Всяка от изброените групи продукти си има свои особености и тенденции по отношение на цената. По подразбиране еднолицевите матраци са със значително по-ниска цена от двулицевите такива. Когато става въпрос за детски матраци, обикновено цените падат още по-надолу. А ако човек търси временно решение за своята спалня на възможно най-ниска цена, топ матракът е подходящият избор за него. След като вече знаете всички тези факти, свързани с отделните типове матраци, можете без никакъв проблем да прецените към кой от тях да се насочите в зависимост от желаната от вас цена.
 • цена на матрак: материал на продукта – материалите, от които са направени отделните матраци, също играят голяма роля в определянето на тяхната цена. От дунапрен и пружини до латекс и мемори пяна – всички тези материали за матраци имат различни цени. В зависимост от това кой от тях ще бъде вложен в производството, се променя и цената на съответната серия матраци. Направените от дунапрен матраци са сравнително евтини, докато материал като мемори пяната значително увеличава цената на продукта. Разбира се, цената не бива да е единственият фактор за избор на матрак по този критерий. Имайте предвид, че въпросните материали освен различни цени носят и различни свойства на матраците. Мемори пяната например има способността да отговаря по най-добрия начин на температурата на човешкото тяло, осигурявайки му максимален комфорт и приятно усещане през нощта. От друга страна, пружините тип бонел са подходящи, когато се търси здрава и стабилна опора по време на сън. Вземайки под внимание характеристиките и свойствата на съответния материал и вашите собствени нужди и предпочитания, ще можете да прецените дали цената на дадения матрак действително си заслужава да се плати.        
 • цена на матрак: допълнителни свойства и екстри – отделните матраци могат да притежават и допълнителни свойства и екстри, които да окажат влияние върху тяхната цена. За да добиете по-добра представа за какво точно говорим, ще ви дадем няколко примера за свойства на матрака, отразяващи се пряко върху неговата цена. Бамбуковите нишки са един много полезен и в същото време екологичен материал в спалната индустрия. Те имат способността да неутрализират бактериите и вредните микроорганизми, както и да ограничават до минимум неприятните миризми. В този смисъл наличието им в състава на матрака несъмнено ще доведе до повишаване на неговата цена. Като друга екстра, повишаваща цената на матрака, може да се определи насищането на плата с капсули от Алое Вера. Такова насищане увеличава чувството за мекота и нежност, и дава възможност на кожата да запази своята хидратация по време на сън. Съвсем естествено всички подобни допълнителни функции и екстри увеличават себестойността на матрака, а с това и крайната цена, на която той се предлага на пазара. В замяна на тази цена обаче потребителите получават по-усъвършенстван и удобен матрак, предоставящ им максимално благоприятна среда за пълноценен сън и релакс.

Какво включва крайната цена за потребителя на един матрак?  

Крайна цена на матраци - какво включва
Матраци на добри цени

Като потребители трябва да сте наясно, че цената, която вие реално плащате за един матрак, се определя от няколко елемента. Цената на матрака, поставена в магазина или онлайн платформата на съответния производител или търговец съвсем не е единственото нещо, на което да обърнете внимание. Фактори като доставката, разходите за поддръжка и потенциалната преждевременна смяна на матрака (при повреждане и липса на достатъчна гаранция) могат да вдигнат доста крайната цена за вас. Ето какво е нужно да знаете за всеки един от тези фактори, влияещи върху крайната цена на матрака:

 1. Определена от търговеца цена на матрака – това е цената на матрака, която ще ви бъде показана от съответния производител или търговец. За елементите, от които зависи тази цена на матрака, говорихме достатъчно подробно в предишната точка от текста. Сред тях се нареждат типът на спалния продукт, материалите, от които той е направен, както и притежаваните от него допълнителни свойства и екстри. В този смисъл матраците, произведени от висококачествени материали и в съответствие с най-новите стандарти за удобство и комфорт по време на сън, обикновено са и със значително по-високи цени. Как обаче можете да си вземете надежден матрак на приемлива за вас цена? Хубавото е, че различните производители и търговци периодично правят определени отстъпки и намаления в цените на своите матраци. Следователно една много полезна практика за вас би била да следите редовно появяващите се промоционални предложения и оферти в тази сфера. Така ще имате възможност да си купите на сравнително изгодна цена матрак, който напълно да удовлетвори вашите нужди, потребности и предпочитания през нощта.
 2. Цената за доставка на матрака – в никакъв случай не забравяйте, че матракът е продукт, който изисква специална доставка до дома ви. Въпросната доставка на матрака също е важен елемент от цялостната цена, която трябва да платите за него. Различните производители и търговци предлагат и различни цени на доставки за закупените от потребителите матраци. При някои от тях е възможно доставката на матрака да се извършва на минималната възможна цена, а при други – да е с по-висока цена от средната на пазара за тази услуга. Добре е при оценяване на отделните опции за закупуване на нови матраци, да комбинирате цената на доставката с тази на самия спален продукт. С подобен подход най-добре ще можете да прецените коя е най-изгодната сделка за вас като потребител, желаещ да получи качествен и надежден матрак на сравнително достъпна цена.
 3. Цена на поддръжката на матрака – макар поддръжката на матрака да се отразява върху вашия джоб в по-късен времеви етап, тя все пак представлява част от цялостната цена, която заплащате за продукта. В този смисъл ви препоръчваме да заложите на матрак, направен от качествени и надеждни материали, които не изискват някаква специфична поддръжка и не се повреждат толкова лесно. Гаранцията е един показателен елемент, който ще ви даде добра представа за качествата и характеристиките на съответния спален продукт. В никакъв случай не си поръчвайте матрак, чийто гаранционен срок е по-малко от година, дори цената му да изглежда доста изгодна. В такива случаи обикновено веднага след изтичане на гаранцията се стига до неговото повреждане, като в крайна сметка ниската цена се оказва доста висока за вас като потребители.

За цените на допълващите продукти и аксесоарите за матраци

Цени на матраци и аксесоари за матраци
Матраци на актуални цени от Матраци Симеонов

Често се налага заедно с матрака да бъдат закупени и допълващи продукти и аксесоари, които да гарантират неговото нормално използване, както и получаването на максимални дози удобство и комфорт по време на сън. Такива продукти са например топ матраците, протекторите и възглавниците. Всяка от споменатите категории си има свои особености и специфики, когато става въпрос за определянето на цената. В следващите редове ще прочетете всичко, което трябва да се знае в тази посока.

 • топ матраци и техните цени – топ матраците се използват, когато старите такива загубят своите основни качества и характеристики, и вече не са способни да гарантират спокойния и пълноценен сън на потребителя. Продуктите от тази категория са предпочитани главно заради ниската си цена. При всички случаи ще ви излезе доста по-евтино да си купите топ матрак, отколкото да платите цената на нов стандартен матрак. Хубаво е обаче да имате предвид, че между отделните продукти в споменатата категория също има немалки вариации по отношение на цената. Вариациите в цената се дължат на общо взето същите фактори, валидни и при традиционните матраци. А именно на материалите, от които са направени топ матраците, предоставяните свойства и преимущества на потребителите, допълнителните екстри и т.н.
 • протектори за матраци и техните цени – протекторите са аксесоари, служещи за предпазване на матрака от най-често срещаните замърсявания и зацапвания, и гарантиране на максимално чиста и благоприятна среда за сън. При тях цената зависи най-вече от типа на съответния протектор. Обикновените или стандартните протектори за матраци се предлагат на пазара на най-ниски цени. Ако обаче искате вашият протектор за матрак да притежава някои допълнителни свойства, трябва да сте готови да платите по-висока цена за него. Какво точно се разбира под „допълнителни свойства“ и защо те влияят върху цената на протекторите за матраци? Непромокаемите протектори предпазват матрака и от течности, докато антиалергичните такива са направени от материи, спомагащи за здравословния и пълноценен сън на хората, които страдат от астма или различни алергии. Също така на пазара се предлагат сезонни протектори, предлагащи на потребителя подходящите условия за съответния период от годината. Разбира се, специфичните особености и екстри на тези протектори съвсем естествено водят до повишаване на тяхната цена. Така че добре си помислете каква точно цена си заслужава да платите за протектор за матрак съобразно вашите лични нужди и предпочитания.
 • възглавници и техните цени – подходящата възглавница е завършващ елемент на всяка благоприятна среда за сън. Правилната комбинация между възглавница и матрак е способна да направи истински чудеса за потребителя през нощта и трайно да повиши качеството и ефективността на неговия релакс. Цените на възглавниците зависят от няколко основни фактора. Подобно на матраците, на първо място при определянето на цените на възглавниците стоят материалите, от които те са направени. Фибри и латекс, гъши пух и такъв от мемори пяна – всеки един от тези материали си има свои особености, отразяващи се върху съня на човека. Значение за цената на възглавницата има и това дали тя е стандартна или пък с ортопедични свойства. Преценете добре каква възглавница ще отговаря най-добре на вашите нужди и потребности, и, разбира се, на характеристиките на матрака ви.

Преимущества на матраците Симеонов по отношение на връзката цена - качество

Преимущества на матраци симеонов - цена-качество
Матраци цени и качество

Марката Симеонов е сред най-утвърдените такива у нас, когато става въпрос за спални продукти. С повече от 25-годишна история, тя се е доказала като бранд, предлагащ на потребителите най-високо качество на достъпни цени. Всички продукти от каталога на марката Симеонов са разработени в съответствие с последните производствени стандарти и тенденции за осигуряване на максимални дози удобство и комфорт по време на сън. В допълнение, редовните промоции и специални оферти, предлагани на сайта ни, ще ви дадат възможност да се сдобиете с матрака, за който винаги сте мечтали, на повече от изгодна за вас цена. В следващите редове ще научите малко повече за преимуществата на матраците от марката Симеонов по отношение на връзката цена – качество.

 1. Доказано качество – както вече споменахме, марката Симеонов има зад гърба си богата история и традиции на българския пазар. През годините нашите матраци са се утвърдили в съзнанието на потребителите като спални продукти с напълно доказани качество и надеждност. Ние сме наясно с това колко важен е спокойният и пълноценен сън не само за кондицията на човека на следващия ден, но и за цялостното му здравословно състояние. Поради тази причина се стараем непрекъснато да усъвършенстваме продуктите от нашия каталог и да ги вкарваме в съответствие с най-високите стандарти в спалната индустрия. Закупувайки матрак от марката Симеонов, вие ще си гарантирате максимални дози на удобство и комфорт през нощта, както и една приятна почивка, зареждаща ви с нови сили и позитивно настроение за следващия ден.
 2. Достъпни цени – матраците от марката Симеонов се предлагат на цени, напълно съобразени с икономическата ситуация в България и възможностите на средностатистическия потребител у нас. За да удовлетворим нуждите и предпочитанията на максимално широк кръг от хора, сме включили в каталога си матраци от всички ценови класове – от най-ниските цени до най-високите такива. В допълнение, редовните намаления на цените и специални оферти, които предлагаме за различни свои матраци, дават възможност на всеки потребител да се сдобие на изгодна цена с матрак, отговарящ по най-добрия начин на нуждите на неговото тяло и личните му вкусове и желания. Можете да следите най-новите ни намаления на цените и промоционални предложения от категория „Матраци“ на страницата „Специални оферти“ .
 3. Възможност за изплащане на вноски – ако имате някакви затруднения с изплащането наведнъж на цената на даден матрак от марката Симеонов, ние сме предвидили специална опция за вас. Опцията за изплащане на вноски е създадена именно с цел подпомагане на потребителя и ограничаване до минимум на финансовата тежест върху него. Чрез въпросната опция ще можете да платите цената на избрания от вас матрак от марката Симеонов на вноски, съобразно предварително договорен план, който е съобразен с вашите нужди и възможности. При това положение лихвите, които ще се добавят към цената на матрака, са изключително ниски, а в някои случаи дори е възможно да няма такива. Така че по никакъв начин не трябва да се притеснявате от значително повишаване на цената на матрака за вас, при използване на подобна опция за изплащането му.
 4. Достатъчни гаранционни периоди – също доста важен елемент, когато става въпрос за съотношение между цена и качество на матрака. Абсолютно всички спални продукти от нашия каталог се предлагат с гаранция от минимум две години. Което означава, че ако матракът се повреди в рамките на споменатия период, вие ще имате възможност да поръчате неговата поправка (или в краен случай смяна) напълно безплатно. Дългите гаранционни периоди на матраците от марката Симеонов са най-доброто доказателство за качеството и надеждността на тези спални продукти. Спални продукти, които ще получите на невероятно достъпни и изгодни за вас цени.

Изберете матраците от марката Симеонов и си гарантирайте максимално качество на достъпна цена за вашата спалня!

Защо цените на матраците са важни?

Кои са факторите, определящи цената на един матрак?

Какво включва крайната цена за потребителя на един матрак? 

За цените на допълващите продукти и аксесоарите за матраци

Преимущества на матраците Симеонов по отношение на връзката цена - качество

Покажи:
Сортиране:

Двулицев матрак “Покет - стандарт”

 ПРЕПОРЪЧАНО от МАТРАЦИ СИМЕОНОВЦената е за размер 72/190.Защо Ви препоръчваме да изберете матрак с Покет пружина?-          Революционна технология  “pocket spring units” –  Нова Технология от голям брой пружини, като всяка една от тях е пакетирана отделно в текстилно джобче, което прави всяка пружинка отделна опорна точка. /Т.е реагира самостоятелно и е независима от друите./ -          Ортопедичност - Висока степен -          Анатомичен -          Еластичност и вентилация на въздуха -          Издръжливост  - Матраците с Покет пружина  са по-издръжливи от други видове матраци. -          Подходящ за хора с различно тегло и ръст – не предават движението на повърхността от една област в друга и не нарушават комфорта на половинката ни. / Натискът се предава по вертикално разположени слоеве, високо еластични от всяка самостоятелна пружина./ Интелигентен матрак, който следва контурите и движенията на тялото. -          Основите им могат да понесат огромни натоварвания без деформация и повреди.  -          Най –предпочитан  матрак за изключително удобство и наслада на съня. Не се лишавайте от удоволствието на хубавия  и здравословен сън!Състав:1. Луксозен плат, прошит с 200 гр/кв.м полиестерна вата.2. Пенополиуретан - 3 см3. Обезшумяващ слой4. Пружина тип “Покет” - 14 см5. Обезшумяващ слой6. Пенополиуретан  - 3 см7. Луксозен плат, прошит с 200 гр/кв.м полиестерна вата.  Обща височина на матрака - 22 см* Изработка по размер на клиента. -------Пенополиуретанът (дунапренът) е материал, който под влияние на тежестта на тялото потъва, но след това възвръща първоначалното си състояние. Той може да достави различно удобство на тялото, в зависимост от неговата дебелина и плътност.Предимствата, които получавате са:·         мекият дунапрен има засилени анатомични свойства; ·         по-твърдият дунапрен има засилени ортопедични свойства.Покет пружините в един матрак представляват множество единични пружини, всяка една от които е опакована самостоятелно в текстилно „джобче”. По този начин се осигурява различен натиск в отделните краища и върху всяка отделнапружина, в зависимост от това под коя част на тялото попада и каква тежест има върху нея. Матраците с такива пружини са по-здрави по краищата, което предотвратява тяхно евентуално огъване. Подходящи са за по-тежки хора, както и за такива, които страдат от болки в гърба.Предимствата, които получавате са:·         ортопедичност (свойството да се поддържа гръбначния стълб и материалът да противодейства на тежестта, която е разположена върху него, независимо от разположението на тялото); ·         индивидуално натоварване от всяка страна на матрака, което позволява движенията в единия му край да не се предават на другия при въртене ; ·         спокоен сън, благодарение на избягването на фактори като болки, схващания и лошо кръвообръщение.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Защо да смените матрака? Препоръчително е един матрак да бъде сменен преди той да е дал признаци за това. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака.По-често се налага смяната на матраци с пружина тип „Бунел” или дунапрен. По-издържливи във времето са тези с покет пружини, латекс или мемори пяна, което обосновава и тяхната по-висока цена.Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт.Ако причината, поради която искате да смените матрака е прекалено задържане на топлина по време на сън, изпотяване или алергия, първо проверете материята на калъфа. Възможно е само той да има нужда от подмяна.   

237.00 лв.

Tоп матрак Симеонов

Предимствата, които получавате са:•    Удобство и комфорт при сън, за които винаги сте мечтали;•    Събуждате се отпочинали и свежи; •    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който изключително устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат  -  прошит с 200гр полиестерна вата.2. Пенополиуретан  - 3 см3. Плат  -  прошит с 200гр полиестерна вата .Обща височина на топ матрака -  5 см-----Топ матракът е идеален начин да се сдобиете с анатомичен и ортопедичен продукт, който да подобри качеството на съня Ви без да се налага смяна на целия матрак отдолу.Повърхността му позволява да се спи комфортно върху износен матрак, диван или канапе, които често причиняват болки в гърба, раменете и врата. Свойствата му да поддържа гръбначния стълб са предпоставка за спокоен сън и здравословна почивка.„Топ матрак Симеонов” има ядро от Пенополиоретан (с висока плътност 25). Този материал се характеризира с анатомичност (свойството материята да обгръща изцяло тялото, което е разположено върху нея и да се изменя спрямо неговата форма като предотвратява евентуален натиск, лошо кръвообръщение и неспокоен сън). Предвиден е механизъм за по-лесно захващане към основния матрак. Височината на топ матракът е 5-6 сантиметра, което създава приятно усещане за мекота. Повърхността е приятна на допир, което подсилва чувството за комфорт.Предимствата, които получавате са:·         икономичност – спестявате от покупката на нов матрак и получавате допълнение към стария, което подобрява неговите свойства. По този начин всеки диван или разтегателно легло може да се превърне в удобна спалня; ·         универсалност – топ матракът се предлага в различни размери, което го прави лесно приложим за всички видове легла и дивани; ·         практичност – топ матракът е мултифункционален. Той е идеално решение когато имате гости, предстои Ви дълъг път или търсите подходяща мека постелка за игрите на децата. Той лесно се навива на руло и е удобен за транспортиране; ·         грижа за здравето – топ матракът намалява алергичните реакции, напрежението, болките в раменете, гърба и ханша; ·         здравословне сън, който носи сутрешни усмивки и добро настроение.Продуктите на Матраци Симеонов са изработени от качествени и здрави материали. Това позволява да запазват качествата си дълго време и да се характеризират с изключителна устойчивост. Те са създадени, за да засилят чувството на комфорт по време на сън и да се превърнат в мечтано място за почивка.Кога имате нужда от топ матрак? Когато Вашият матрак е за смяна, но все още не сте предвидили закупуването на нов. Топ матракът подобрява качествата му и позволява да си върнете удобството и спокойния сън.Препоръчително е закупуването на топ матрак преди мястото за сън и почивка да даде признаци за дискомфорт. Те са лесно разпознаваеми и често тялото е това, което реагира първо на тях. Старият и износен матрак вече не може да издържа тежестта толкова добре и това води до болки в гърба и врата, както и схващания при събуждане. Затова при по-тежки хора се наблюдава по-голяма степен на износване и трябва да се предвиди по-честа смяна на матрака. Как да разберете дали матракът е за смяна? Може да направите лесен тест и да установите дали имате нужда от нов матрак или топ матрак, преди тялото да Ви е алармирало за това по болезнен начин. Свалете калъфката и с ръка упражнете натиск на различни места от повърхността му. Ако тя хлътва повече и тежестта и́ не се разпределя еднакво, то е време да потърсите нов продукт. * Изработка по размер на клиента.   ​ ​

75.00 лв.

Възглавница "Симеонов"

Състав:- Пух от полиуретанова пянаСвойства:· Въздухопропусклива · Анатомично съобразена форма · Устойчива на износванеРазмер: 50 х 70 см.

10.00 лв.

Възглавница Мемори пух

Състав: - Пух от мемори пяна - Пух от полиуретанова пянаСвойства:· Антистатична· Въздухопропусклива · Анатомично съобразена форма · Устойчива на износване · Не променя качествата си при изпиране · Капитонирана калъфка от 100% фин памучен платРазмер: 50 х 70 см.  

12.00 лв.

Двулицев матрак Покет "Алое Вера"

Описание на Двулицев матрак „Алое Вера” ПокетПредимствата, които получавате са:•    С матрак Алое Вера успяваме да Ви предадем усещането за мекота и Ви даваме възможност да се насладите на спокойният сън, който винаги сте желали;•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат Алое Вера , прошит с 200 гр полиестерна вата .2. Пенополиуретан – 3 см3. Обезшумяващ слой4. Пружина тип Покет - 14 см5. Обезшумяващ слой6. Пенополиуретан – 3 см7. Плат Алое Вера , прошит с 200 гр полиестерна вата .Обща височина на матрака – 22 см (+/- 1 см)

255.00 лв.

Двулицев матрак Покет "Бамбук"

Описание на Двулицев матрак „Бамбук” ПокетПредимствата, които получавате са:•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат Бамбук, прошит с 200 гр полиестерна вата и дунапрен 4 мм.2. Дунапрен – 3 см3. Латексиран филц4. Пружина тип Покет - 14 см5. Латексиран филц 6. Дунапрен – 3 см7. Плат Бамбук, прошит с 200 гр полиестерна вата и дунапрен 4 мм.Обща височина на матрака – 22 см (+/- 1см)

255.00 лв.

Двулицев матрак Покет "Бамбук" с Мемори пяна

Описание на Двулицев матрак „Бамбук” Покет с Мемори пянаПредимствата, които получавате са:•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат Бамбук, прошит с 200гр полиестерна вата.2. Мемори пяна – 2 см3. Дунапрен – 3 см4. Латексиран филц5. Пружина тип Покет - 14 см6. Латексиран филц 7. Дунапрен – 3 см8. Плат Бамбук, прошит с 200гр полиестерна вата.Обща височина на матрака – 24 см (+/- 1см)

279.00 лв.

Двулицев Покет матрак "Алое Вера" с мемори пяна

Описание на Двулицев матрак „Алое Вера” Покет с Мемори пянаПредимствата, които получавате са:•    С матрак Алое Вера успяваме да Ви предадем усещането за мекота и Ви даваме възможност да се насладите на спокойният сън, който винаги сте желали;•    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат  Алое Вера, прошит с 200 гр полиестерна вата.2. Мемори пяна – 2 см3. Пенополиуретан – 3 см4. Обезшумяващ слой5. Пружина тип Покет - 14 см6. Обезшумяващ слой5. Пенополиуретан – 3 см6.  Плат  Алое Вера, прошит с 200 гр полиестерна вата.Обща височина на матрака – 24 см (+/- 1 см)

279.00 лв.

Еднолицев Покет матрак "Алое Вера"

Еднолицев Покет матрак "Алое Вера"Предимствата, които получавате са:С матрак Алое Вера успяваме да Ви предадем усещането за мекота и Ви даваме възможност да се насладите на спокойният сън, който винаги сте желали;Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;Продукт, който изключително устойчив на деформация;Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация;  Състав:Плат Алое Вера , прошит с 400гр полиестерна вата и дунапрен 4 мм.Вата полиестерна 300 гр/кв.мПенополиуретан - 3 смПружина тип “Покет” - 14 смДървена рамка тип “ламелна” - 4 см     Обща височина на матрака - 23 см (+/-1 см)

243.00 лв.

Еднолицев Покет матрак "Алое Вера" с мемори пяна

Еднолицев Покет матрак "Алое Вера" с мемори пянаПредимствата, които получавате са:    С матрак Алое Вера успяваме да Ви предадем усещането за мекота и Ви даваме възможност да се насладите на спокойният сън, който винаги сте желали;    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;    Продукт, който изключително устойчив на деформация;    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация;Състав:    Плат Алое Вера , капитониран с 200гр полиестерна вата.    Вата полиестерна 300 гр/кв.м    Мемори пяна - 2 см    Пенополиуретан - 3 см    Пружина тип “Покет” - 14 см    Дървена рамка тип “ламелна” - 4 см    Обща височина на матрака - 25 см (+/-1 см)

285.00 лв.

Промоция 5 бр. Възглавници "Мемори пух"

Промоция 5 бр. Възглавници "Мемори пух"Състав:- Пух от мемори пяна- Пух от полиуретанова пянаСвойства:· Капитонирана· Въздухопропусклива· Анатомично съобразена форма· Устойчива на износванеРазмер: 50 х 70 см.

55.00 лв.

Промоция 5 броя Възглавници "Симеонов"

Състав:- Пух от полиуретанова пянаСвойства:· Въздухопропусклива · Анатомично съобразена форма · Устойчива на износванеРазмер: 50 х 70 см.

45.00 лв.

Tоп матрак "Симеонов" Лукс

Предимствата, които получавате са:•    Удобство и комфорт при сън, за които винаги сте мечтали;•    Събуждате се отпочинали и свежи; •    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който изключително устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:        1. Плат  -  прошит с полиестерна вата и Пенополиуретан -  4 мм.        2. Мемори пяна – 2 см.        3. Пенополиуретан  - 3 см        4. Плат  - прошит с полиестерна вата и  Пенополиуретан -  5 мм.Обща височина на топ матрака -  6 см

114.00 лв.

Топ матрак Алое Вера

Топ матрак "Алое Вера"Предимствата, които получавате са:•    Удобство и комфорт при сън, за които винаги сте мечтали;•    Събуждате се отпочинали и свежи; •    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който изключително устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат  Алое Вера ,  прошит с 200 гр полиестерна вата.2. Пенополиуретан  - 3 см3. Плат  Алое Вера ,  прошит с 200 гр полиестерна вата.Обща височина на топ матрак Алое Вера -  5 см

93.00 лв.

Топ матрак Бамбук

Топ матрак БамбукПредимствата, които получавате са:•    Удобство и комфорт при сън, за които винаги сте мечтали;•    Събуждате се отпочинали и свежи; •    Продукт, който е устойчив на голямо натоварване;•    Продукт, който изключително устойчив на деформация;•    Продукт, който се характеризира с прекрасна вентилация; Състав:1. Плат Бамбук, прошит с 200 гр полиестерна вата .2. Пенополиуретан  - 3 см3. Плат Бамбук, прошит с 200 гр полиестерна вата .Обща височина на топ матрак Бамбук -  5 см

93.00 лв.

Loading...