Двулицев Vitafoam матрак "Антицелулит" с мемори пяна | Матраци Симеонов

Двулицев Vitafoam матрак "Антицелулит" с мемори пяна

Двулицев Vitafoam матрак "Антицелулит" с мемори пяна

           Специално предложение от каталога на Матраци Симеонов за хората, имащи проблеми с целулита. В основата на свойствата на антицелулитния матрак стои самият плат, от който той е изработен. Платът е сертифициран от независима италианска лаборатория, където е доказана неговата козметична ефективност по отношение на намаляване видимостта на целулита и други несъвършенства по кожата. Основните резултати от проведените изследвания показват, че:

-   допирът на плата, от който е направен антицелулитният матрак, с човешката кожа за сравнително кратък период от време води до трайно редуциране на целулита и нежеланите белези по кожата.
-   този плат спомага за отлични резултати по отношение повишаване на еластичността, гладкостта и компактността на кожата.
-   няма никакви странични ефекти върху човешката кожа и напълно изключва възможността от възникване на обриви и различни алергични реакции.

    Състав:

1. Плат 230 гр Антицелулитен /сертифициран в независима лаборатория в Италия/ преминал  всички антиалергични и антибактериални тестове, прошит с полиестерна вата и дунапрен 5 мм.
2. Мемори пяна - 2 см
3. Vitafoam /пенополиуретан/ - 18 см
4. Плат 230 гр Антицелулитен /сертифициран в независима лаборатория в Италия/ преминал  всички антиалергични и антибактериални тестове, прошит с полиестерна вата и дунапрен 5 мм.

    Обща височина на матрака – 22 см (+/- 1 см)

            Твърд матрак.

Как точно помага антицелулитният матрак? Антицелулитният матрак има специфичното свойство леко да повишава температурата на тялото през нощта. Това съдейства за ограничаване размера на мастните натрупвания по кожата, които всъщност са и основната причина за появата на целулита. Конкретен ефект по отношение намаляването на целулита може да се види около месец след началото на използването на антицелулитния матрак. В допълнение, антицелулитният матрак подобрява значително и кръвообращението по време на сън. 

В какви разновидности се предлага антицелулитният матрак? С оглед отговаряне на нуждите и предпочитанията на максимално широк кръг от потребители, които биха искали да се възползват от невероятните свойства на антицелулитния матрак, той се предлага на пазара във всякакви типове и разновидности. Можете да си вземете както еднолицев, така и двулицев антицелулитен матрак. По отношение твърдостта на спалния продукт, опциите също са разнообразни – от такъв, предоставящ най-голяма степен на мекота до умерено твърд и твърд вариант на антицелулитния матрак.

Оцени
Важно: HTML не се превежда!
    Лош           Добър

Гаранция: 24 месеца
Доставка: от 3 до 5 дни

Телефон: 0899 949 250
Цена:
  • 165 лв.
Възможни опции

Тагове: Двулицев матрак, Vitafoam, Антицелулит, мемори пяна

Loading...